Μην χασετε

Πηνελόπη Πλάκα: «Eφτασα στα όρια της κατάθλιψης, ήμoυν κλεισμένη σε ένα σπίτι για 7 μήνες»

Καλεσμένη στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Πηνελόπη Πλάκα. Η όμορφη ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή της στην κωμική σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο», για τα κιλά που έχασε εν μέσω καραντίνας, ενώ περιέγραψε και πώς έφτασε στα πρόθυρα της κατάθλιψης.

Advertisements

 

«Ξεκίνησα να χάσω λίγα κιλά, αλλά τελικά έχασα περισσότερα. Για την υγεία μου το έκανα. Για να αρχίσω να τρώω πιο υγιεινά», είπε αρχικά η Πηνελόπη Πλάκα για την ανανεωμένη εμφάνισή της.

«Πηγαίνω χρόνια σε ψυχολόγο. Αυτήν τη στιγμή δεν την επισκέπτομαι, αλλά θα πάω σύντομα. Είμαι καλά, η δουλειά μου πάει καλά, οι γονείς μου είναι καλά, έχουμε υγεία και νιώθω ότι έχω όλα όσα θέλω», είπε η Πηνελόπη Πλάκα και αναφέρθηκε στον σύντροφό της, Θοδωρή που είναι μαζί εδώ και 3 χρόνια.

 

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και στον σύντροφό της καθώς και στην ευτυχία που βιώνει στο πλευρό του, ενώ αποκαλύπτει αν είναι έτοιμη να παντρευτεί και να γίνει μητέρα.

Για τη συμμετοχή της στη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» αποκάλυψε πως περνά πολύ όμορφα και ότι το σήριαλ πήρε το «πράσινο φως» και για του χρόνου.

 

 

Advertisements

 

Τέλος, η Πηνελόπη Πλάκα μίλησε και για την περίοδο που έφθασε στα όρια της κατάθλιψης: «Έφτασα κάποια στιγμή στα όρια της κατάθλιψης, με βοήθησε η ψυχοθεραπεία. Δεν καταλάβαινα τι έχω αλλά καταλάβαινα ότι ήμουν κλεισμένη σε ένα σπίτι για 7 μήνες. Είχα τα παντζούρια κλειστά, δεν έβλεπα κόσμο, δεν μιλούσα στο τηλέφωνο και μου χτύπησε την πόρτα μια γειτόνισσα. Μου είπε “τι θα γίνει” και στην κυριολεξία με τράβηξε έξω. Μου έδωσε και τον ψυχολόγο της. Το κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ πέρα», είπε χαρακτηριστικά.

 

 

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα