Μην χασετε

Περράκη – Μουρούτσος: Χαμός στο δικαστήριο για το διαζύγιό τους. Οι εξωσυζυγικές σχέσεις και η βιαιότητα

Χαμός επικράτησε το δικαστήριο ανάμεσα στον Μιχάλη Μουρούτσο και την πρώην σύζυγό του, Αναστασία Περράκη.

Advertisements

 

Την Τρίτη εκδικαζόταν η αγωγή διαζυγίου τους και στη δικαστική αίθουσα ακούστηκαν πολλά πράγματα που δημιούργησαν εντυπώσεις και από τις δύο πλευρές.

 

Η μητέρα του μοντέλου στην κατάθεσή του υποστήριξε ότι ο Ολυμπιονίκης υπήρξε βίαιος με την Αναστασία Περράκη ενώ έκανε λόγο και για εξωσυζυγικές σχέσεις του αθλητή.

 

«Ήταν βίαιος μαζί της, γι’ αυτό έφυγε η Αναστασία. Μια φορά που τσακώθηκαν της έκλεισε βίαια το στόμα, ενώ άλλη μια φορά την τράβηξε δυνατά από το χέρι. Μια φορά την πήρανε και της είπαν πως ο Μιχάλης ήταν με γυναικοπαρέα στον “Αστέρα”, ενώ μια γυναίκα της τηλεφώνησε και της είπε πως είχε δεσμό μαζί του και μάλιστα της περιέγραψε πώς ήταν το σπίτι τους, για να της δείξει ότι είχε έρθει όταν η Αναστασία έλειπε. Όταν τον ρώτησε για τα προφυλακτικά, της είπε ότι τα έδωσε σε έναν φίλο του, ενώ άλλη φορά τής είχε πει ότι είχε να δει τον συγκεκριμένο φίλο δύο μήνες».

Advertisements

 

Ενώ δήλωσε ότι ο Μιχάλης Μουρούτσος έλειπε συχνά από το σπίτι ενώ δεν άφηνε την πρώην σύζυγό του να δουλέψει όπως δημοσιεύει η εφημερίδα espresso.

Μάλιστα ρωτήθηκε από τη δικηγόρο του Μιχάλη Μουρούτσου αν η κόρη της είχε παράνομη σχέση κάτι που εκείνη αρνήθηκε λέγοντας ότι η σχέση έγινε το 2018 αφότου χώρισαν.

 

«Από το Πάσχα του 2013 που πήγε στην Αίγινα μέχρι τον Ιούνιο είχαν ελάχιστες επαφές εξαιτίας της σχέσης της, όπως εγώ αντιλήφθηκα» ανέφερε στην κατάθεσή του ο κουμπάρος του πρώην ζευγαριού. Όπως υποστήριξε ο Μιχάλης Μουρούτσος μετά από μια φωτογραφία που είχε ποστάρει το μοντέλο με έναν κύριο πήγε στην Αίγινα και τη βρήκε αγκαλιά με εκείνον ενώ όλη η Αίγινα ήξερε για τη σχέση αυτή όπως συμπλήρωσε.

 

Advertisements

Ενώ διέψευσε ότι υπήρξε βίαιος ο αθλητής με το μοντέλο. «Δεν ήταν ποτέ βίαιος και το ότι είναι χρυσός ολυμπιονίκης το φέρει σε κάθε πτυχή της ζωής του. Είναι πολύ πιστός, δεκτικός και αφοσιωμένος. Το Πάσχα του 2013 ο Μιχάλης έκανε χειρουργείο στο γόνατο. Η Αναστασία ήρθε δυο ώρες. Εγώ το ξέρω, γιατί ήμουν πάντα δίπλα του. 

Το έκανε ως αντίποινα, επειδή και εκείνος έλειπε όταν η ίδια είχε βρεθεί κάποια στιγμή στο νοσοκομείο, αλλά τότε ήταν κουμπάρος σε έναν γάμο στην Κύπρο και η Αναστασία τον είχε διαβεβαιώσει ότι δεν ήταν τόσο σοβαρό ώστε να γυρίσει. Η ένστασή του ήταν αναφορικά με γυμνές και σέξι φωτογραφίες με εσώρουχα και είχαν συμφωνήσει να μην εμφανίζεται σε ημίγυμνες πόζες μετά τη γέννα του παιδιού».

Τους επόμενους μήνες αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου.

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα