Μην χασετε

Πατέρας τιμώρησε την κόρη του κάνοντας εκείνος τις αναρτήσεις της στα social και έγιναν viral

Ποια τιμωρία μπορεί να είναι ιδανική για μία έφηβη; Ένας πατέρας αποφάσισε να της πάρει το κινητό για 2 εβδομάδες και να διαχειρίζεται αυτός τους λογαριασμούς της στα social media. Και έγινε viral.

Advertisements

Όταν η Τάνια Φορντ και ο Λάρι Σούμπτερ ανακάλυψαν πως η 15χρονη κόρη τους, Μάντελιν, είχε βοηθήσει κάποια αγόρια να μπούνε χωρίς άδεια σε ένα πιτζάμα πάρτι, σκέφτηκαν δύο τιμωρίες. Και άφησαν την κόρη τους να αποφασίσει. Είτε θα περνούσε έναν μήνα χωρίς το τηλέφωνό της, ή δύο εβδομάδες χωρίς το τηλέφωνό της αλλά οι γονείς της θα έπαιρναν τον πλήρη έλεγχο των λογαριασμών της στα social media. Η Μάντελιν αποφάσισε, χωρίς να το πολυσκεφτεί, την δεύτερη επιλογή.

Η 15χρονη Μάντελιν

Οι αστείες αναρτήσεις του πατέρα στα social media

Ωστόσο, δεν πέρασαν πολλές ημέρες που η μαθήτρια λυκείου από το Ντέντον του Τέξας, άρχισε να λυπάται για την απόφασή της. Κι αυτό διότι μόλις ο πατέρας της ανέλαβε τους λογαριασμούς της στο Instagram και το TikTok, στις 11 Νοεμβρίου, έγινε πολύ δημιουργικός.

Η πρώτη ανάρτηση του πατέρα της Μάντελιν μόλις ανέλαβε τον έλεγχο των social media της

Για παράδειγμα, σε ένα από τα βίντεο που ανάρτησε στα social media, ποζάρει μαζί με τον γαμπρό του, ντυμένοι με κοντά σορτσάκια και κοντά μπλουζάκια, να παίζουν μουσική και να χορεύουν ή ανέβασε μία selfie που κοιτά την κάμερα στα μάτια ξαπλωμένος στο κρεβάτι της. Σε μια άλλη, φορά μία πολύ στενή μπλούζα – μάλλον της κόρης του, και στο χέρι του έχει για βραχιόλια πολλά πολύχρωμα λαστιχάκια για τα μαλλιά ενώ φορά και μια περούκα ξανθιά. Ακόμη και οι λεζάντες που βάζει στην κάθε φωτογραφία που αναρτά, είναι αστείες, με αποτέλεσμα ακόμη και οι συμμαθητές της κόρης του να μπαίνουν συχνά στο Instagram της για να δουν τι άλλο μπορεί να ανέβασε.

Ποζάροντας με ένα πλαστικό ροζ φλαμίνγκο

«Μετά την πρώτη ημέρα, η Μάντελιν είπε: ‘Άλλαξα γνώμη. Επιλέγω τον έναν μήνα’» δήλωσε η μητέρα της 15χρονης στην εκπομπή Today. «Και ο Λάρι της απάντησε: «Όχι έχω πάρα πολλές ιδέες. Θα μείνουμε στις 2 εβδομάδες’. Το λατρεύει. Νομίζω πως θα κάνει δικό του λογαριασμό στο TikTok μόλις τελειώσει όλο αυτό».

«Κάνε καλύτερες επιλογές»

Στις αναρτήσεις του στα social media, ο πατέρας, χρησιμοποιούσε τα hashtags «νίκη των γονιών» και «κάνε καλύτερες επιλογές» σε μια προσπάθεια να δώσει στην κόρη του να καταλάβει πως πρέπει να προσέχει για τις επιλογές της και πως οι λανθασμένες επιλογές, έχουν πάντα συνέπειες.

Μόλις οι 15 ημέρες πέρασαν, η Μάντελιν επέστρεψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσίευσε μια αθώα φωτογραφία της που την δείχνει σε μικρή ηλικία και έγραψε: «Επέστρεψα πιο γλυκιά από ποτέ και έτοιμη να κάνω σωστές επιλογές». Ωστόσο, κάποιοι από τους οπαδούς της, απάντησαν πως προτιμούσαν τις φωτογραφίες του πατέρα της, γράφοντας χαρακτηριστικά κάποιος: «Πείτε με τρελό, αλλά ο μπαμπάς σου έκανε πιο cool αναρτήσεις».

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα