Μην χασετε

Πασίγνωστος τραγουδιστής εξομολογείται: «Επειδή είμαι δυσλεκτικός διαβάζω μόνο τους τίτλους»

Ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε στην εκπομπή «Με τα Μ και με τα Σ» στο web tv του Grtimes για το σήμερα αλλά και για το πώς έφτασε σε αυτό. Ο τραγουδιστής εξηγεί γιατί τον διεκδικούν πολλές πόλεις. Αποκαλύπτει πως ενημερώνεται και περιγράφει την εμπειρία του στο Los Angeles.

Advertisements

 

Εξομολογείται τι ρόλο έπαιξε η δυσλεξία του στη ζωή του. Μιλάει για τα ιδιαίτερα χαρίσματα του ανθρώπου. Εξομολογείται πως το 2018 ήταν μια  έντονη χρονιά η οποία τον οδήγησε στο That’s Life. Μιλάει με αγάπη για την μπάντα του και για το δέσιμο που έχει μαζί με τα μέλη της αλλά και το ωραίο κλίμα που επικρατεί στο Voice.

 

«Επειδή είμαι δυσλεκτικός δεν διαβάζω πολλά πράγματα, μόνο τους τίτλους. Στο σχολείο ήταν ένας συνδυασμός μυωπίας, δυσλεξίας, τελευταίου θρανίου και απόσπασης προσοχής, οπότε η δυσλεξία με δυσκόλευε πάρα πολύ στην ανάγνωση. Με το που έφτανα στην πρώτη σειρά και μια λέξη μου ξυπνούσε μια μνήμη, άρχιζε να ταξιδεύει το μυαλό μου, το μάτι συνέχιζε να διαβάζει και όταν έφτανα στο τέλος της σελίδας δεν θυμόμουν τι είχα διαβάσει», ανέφερε ανάμεσα σε άλλα ο Πάνος Μουζουράκης.

Δείτε το βίντεο

 

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα