Μην χασετε

Παπούλια: Έκοβαν αποσπάσματα από τη Βίβλο και τα άφηναν στο αμάξι μου

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η αγαπημένη ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια, στο περιοδικό People.

Advertisements

Η Εβελίνα Παπούλια αποκάλυψε μεταξύ άλλων και τις φορές που φοβήθηκε ή ένιωσε να απειλείται η ζωή της από κάποιον παρανοϊκό θαυμαστή, ιδιαιτέρως μετά από την περίοδο που έγινε ευρέως γνωστή, μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στους «Δύο Ξένους».

«Μερικές φορές μαθαίνουν πού μένεις και σου χτυπάνε ακόμη και για πλάκα. Και κάπως έτσι χάνεις την ησυχία σου», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός και πρόσθεσε: «Μου έχουν συμβεί τα πάντα. Από το να βλέπω τον ίδιο άνθρωπο κάθε τρεις και λίγο μπροστά μου –στην παράσταση, στο γύρισμα, στο σούπερ μάρκετ– μέχρι να κόβουν αποσπάσματα από τη Βίβλο και να τα αφήνουν στο αμάξι μου γράφοντας από πίσω μηνύματα έpωτα ή μίσους.

«Τις περισσότερες φορές το διαχειρίστηκα ήρεμα. Μόνο μια φορά λειτούργησα αλλιώς, γιατί ήταν βίαιος ο συγκεκριμένος. Όχι με αστυνομία, “καθάρισα” μόνη μου. Ήταν ένας που δεν με άφηνε να μπω στο αυτοκίνητο. Κοπανούσε την πόρτα, έριχνε μπουνιές και κλοτσιές, έβριζε, ούρλιαζε ότι με θέλει και κάτι τέτοια κουφά. Κάποια στιγμή άνοιξα την πόρτα του αυτοκινήτου, μπήκα αμέσως μέσα και, όπως πήγε να σκύψει, του ήρθε η πόρτα στο κεφάλι. Το εμπνεύστηκα μάλλον από κάποια ταινία που είχα δει», ανέφερε στη συνέχεια η Εβελίνα Παπούλια.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα