Μην χασετε

Παντρεύτηκαν η Μαρία Λουίζα Βούρου και ο Γιάννης Παπαγεωργίου: Δείτε τα πρώτα πλάνα

Η Μαρία Λουίζα Βούρου και ο Γιάννης Παπαγεωγίου παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το μεσημέρι της Τετάρτης 5 Σεπτεμβρίου.

Advertisements

Η παρουσιάστρια λίγη ώρα πριν πάει στο δημαρχείο έκανε μια ανάρτηση με τις προετοιμασίες του γάμου. Συγκεκριμένα, η Μαρία – Λουίζα ανήρτησε μια φωτογραφία με τη φίλη της και make up artist Καλλιόπη η οποία της φτιάχνει τα μαλλιά. Η παρουσιάστρια φόρεσε ένα λευκό φόρεμα με έντονο μπούστο, έπιασε τα μαλλιά της ένα ωραίο κότσο και το μακιγιάζ της ήταν σε γήινους τόνους με ελαφριά λάμψη στα ζυγωματικά.

Η Μαρία Λουίζα όμως συνέχισε να δίνει τον παλμό στους followers της και μέσα στο αυτοκίνητο, την ώρα που πήγαινε να συναντήσει τον εκλεκτό της καρδιάς της. «Εδώ το κορίτσι μου, η Καλλιόπη, όχι μόνο με έφτιαξε αλλά με πάει και στο γαμπρό», είπε η παρουσιάστρια η οποία φαινόταν πανευτυχής.


Σύμφωνα με τις υπόλοιπες φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα Instastories της νυφούλας μάρτυρας στο γάμο του ζευγαριού ήταν η φίλη τους, Βίκυ, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε τραπέζι σε γνωστό εστιατόριο της Γλυφάδας.

Να θυμίσουμε πως η Μαρία Λουίζα Βούρου διανύει τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης ενώ όπως έχει δηλώσει στην τελευταία της συνέντευξη έχει σκοπό μετά τη γέννηση του γιου της να κάνει και θρησκευτικό γάμο. «Θα κάνουμε έναν πολιτικό γάμο, περισσότερο για τα διαδικαστικά του νοσοκομείου, το μωρό κι αυτά… Ο θρησκευτικός γάμος θα γίνει του χρόνου, τώρα δεν προλαβαίνουμε…», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο Πρω1νό.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα