Μην χασετε

Παναγιώτα Βλαντή: «Δεν μoυ αρέσoυν τα ιντερνετικά δικαστήρια και τo να βγαίνει o καθένας να λέει το μακρύ και το κoντό του»

Στην εκπομπή Roomies, στο Mega βρέθηκε καλεσμένη η γνωστή ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή και φυσικά- μεταξύ άλλων- ρωτήθηκε για όλες τις καταγγελίες που υπάρχουν στον χώρο του θεάματος το τελευταίο διάστημα για εκφοβισμό και σeξουαλική παρενόχληση.

Advertisements

 

Όπως ανέφερε, αρχικά, η Παναγιώτα Βλαντή:

«Είμαι υπέρ αυτού να βγαίνουν και να μιλούν. Οι γυναίκες το κάνουν κυρίως. Το πότε είναι πολύ προσωπική υπόθεση… Δεν μου αρέσουν τα ιντερνετικά δικαστήρια. Να πει κάποιος κάτι, τα υπόλοιπα αν χρειαστεί να τα πει εκεί που πρέπει».

Εν συνεχεία η ίδια επισήμανε πως «είναι καλό που υπάρχει μία συσπείρωση αλλά διαφωνώ με το να βγει ο καθένας να πει το μακρύ και το κοντό του. Έχουμε βήμα αλλά να έχουμε και λόγο και τρόπο να πούμε αυτό που θα πούμε».

 

«Όταν οι ταλαντούχοι σου δημιουργούν βία και ψυχολογικό κόστος, δεν δικαιολογείται και καλό είναι να λέγεται. Στον χώρο μας οι περισσότεροι άνθρωποι είναι εξαιρετικοί. Έχω θυμώσει πιο πολύ που αμαυρώνεται ο χώρος μας, με ενοχλεί. Δεν είναι θέμα γενιάς, είναι ανθρώπων», πρόσθεσε η ίδια.

 

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα