Μην χασετε

Παίκτης των Ωκεανών «καρφώνει» Ζώη, Αλεξάνδρου στο NOMADS: «Δεν νομίζω ότι ήταν τόσο αληθινό…»

Αφορμή για να ξεσπάσουν νέοι καβγάδες στους Νομάδες της Φωτιάς στάθηκε η συντριπτική ήττα της ομάδας στο αγώνισμα της Επικράτειας με 5-0, που είχε ως αποτέλεσμα να μεταβούν στην παραλία, μετά από δύο σερί εβδομάδες διαμονής στην βίλα.

Μετά το αποτέλεσμα του αγώνα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Αποστολία Ζώη συγκρούστηκαν έντονα μεταξύ τους, ενώ τα έβαλαν και με τους υπόλοιπους για το κακό αποτέλεσμα.

Στο τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο του NOMADS, βλέπουμε πως η κόντρα συνεχίζεται, με τον Γιώργο Μαυρίδη, που έχει «ανοικτούς λογαριασμούς» με την τραγουδίστρια, να λέει on camera: «δεν ξέρω ακριβώς αν έχουμε καταλάβει τη χθεσινή ήττα. Το 5-0. Κατά πόσο σοβαρό είναι αυτό. Και δεν μπορώ να ξέρω αν η Αποστολία έχει καταλάβει ότι κάποια πράγματα δεν τα κάνουμε καλά και πρέπει να τα βελτιώνουμε».

«Βολές», όμως, εξαπολύει και ο Λευτέρης Παρασκευάς, με αφορμή την υποδοχή του Μάνου Πίντζη, ο οποίος αποφάσισε να επιστρέψει μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Όλγας Πηλιάκη: «η ομάδα της Φωτιάς, λόγω και της ιδιότητας που έχουν να ασχολούνται κάποιοι με τηλεόραση, ραδιόφωνο, γενικά με τα Μέσα, νομίζω ότι αντιδρούν πολύ πιο ωραία στον φακό απ’ ότι εμείς. Δεν νομίζω ότι ήταν τόσο πολύ αληθινό το όλο τρέξιμο και το πανηγύρι υπέρ του Μάνου τη στιγμή που εβδομάδες πριν τον είχαν στείλει σε εμάς. Πιο πολύ θεωρώ λογικό αυτό που συνέβη σε εμάς, το ότι χαρήκαμε και είχαμε την έκπληξη στο πρόσωπό μας από το να τρέχουμε και πανηγυρίζουμε λες και είμαστε παιδάκια στο σχολείο!».

Advertisements

Παράλληλα, ο ίδιος παίκτης «αδειάζει» τον Μιχάλη Ζαμπίδη, λέγοντας: «μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα θεωρούμουν εγώ ο αδύναμος κρίκος της ομάδας. Δεν θεωρώ ότι είμαι αδύναμος. Ο πιο αδύναμος είναι ο Μιχάλης και εκεί πέρα λογικά θα δώσω την ψήφο μου. Ο Μιχάλης είναι μια ηγετική μορφή στην ομάδα. Ο λόγος που ηγείται της ομάδας δεν μου αρέσει. Δεν θέλω να κρύβομαι. Η προηγούμενη ψήφος μου προς τον Μάνο ήταν καθαρά για να σώσω εγώ τον εαυτό μου. Έχει τελειώσει αυτό».

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ:

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα