Μην χασετε

Πέτρος Φιλιππίδης: «Ίσως να μην αντέξω και να τα παρατήσω»

Καλεσμένος στο «φλΕΡΤ» ήταν σήμερα ο Πέτρος Φιλιππίδης και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός μιλώντας στην Νάντια Κοντογεώργη.

Advertisements

Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο νέο σίριαλ της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, στα σχέδια του στο θέατρο αλλά και σε θέματα πιο προσωπικά, όπως το πότε σχεδιάζει να αποσυρθεί…

Πιο συγκεκριμένα, για τη νέα σειρά μυθοπλασίας της δημόσιας τηλεόρασης, που θα ξεκινήσει σύντομα να προβάλλεται, ο Πέτρος Φιλιππίδης εκτίμησε ότι θα έχει επιτυχία λόγω του καλού casting, του σεναρίου, της παραγωγής και της σκηνοθεσίας ενώ, μιλώντας γενικότερα για την ΕΡΤ, είπε ότι ο κόσμος βλέπει πολύ θετικά τις νέες σειρές και εκπομπές.

 

Ο Πέτρος Φιλιππίδης μίλησε στην συνέχεια, αναλυτικά για τη διαδρομή του στο θέατρο. Ο ίδιος αποκάλυψε μάλιστα ότι παρά τις μεγάλες του επιτυχίες ο ίδιος δεν είναι ποτέ ευχαριστημένος. «Σκέφτομαι ότι θα μπορούσε να γίνει καλύτερα. Σκέφτομαι το μέλλον. Πιστεύω άλλωστε ότι κάθε παράσταση είναι μοναδική» είπε. Ο ίδιος ομολόγησε ότι αυτή η αγωνία τον φθείρει. «Ίσως να μην αντέξω και να τα παρατήσω» είπε χαρακτηριστικά, διευκρινίζοντας πάντως λίγα λεπτά αργότερα ότι αυτό θα γίνει αργότερα και αφού βέβαια πρώτα ολοκληρώσει τα σχέδια του.

Την ίδια ώρα, ο Πέτρος Φιλιππίδης μίλησε και για τον γιο του. Ειδικότερα, είπε ότι ο γιος του είναι καλύτερος άνθρωπος από τον ίδιο αλλά και σπουδαίος ηθοποιός.

Μιλώντας, τέλος, για την 37χρονη καριέρα του ξεχώρισε, μεταξύ άλλων, την συνάντηση του με τον Κάρολο Κουν, τον Μπακαλόγατο και τις κωμωδίες του Αριστοφάνη.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα