Μην χασετε

Πάνος Καλλίτσης: Αχώριστος με τη νέα και κούκλα σύντροφό του!

Μπορεί να πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές στη ζωή του τόσο με τον πυροβολισμό από επίδοξους ληστές όσο και με τον χωρισμό του από την Έλενα Χριστοπούλου, ωστόσο πλέον ο Πάνος Καλλίτσης έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή και περνάει όμορφες στιγμές. Ο κομμωτής των celebrities είναι ζευγάρι με την μελαχρινή καλλονή Ιλεάνα Λουδάρου, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της Νομικής και έχει καταγωγή μισή από την Ελλάδα και μισή από την Αμερική.

Advertisements

To ζευγάρι δεν κάνει συχνές κοσμικές εμφανίσεις. Πριν λίγες μέρες, ο Πάνος και η Ιλεάνα έκαναν μια εξαίρεση και βγήκαν να διασκεδάσουν στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζονται ο Σάκης Ρουβάς και ο Στέλιος Ρόκκος! Οι δυο τους διασκέδασαν με τις επιτυχίες των δύο αγαπημένων καλλιτεχνών μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και έδειχναν full in love!

Δείτε επίσης: Χαράλαμπος Κοτσώνης: «Η παραγωγή δίνει πολύ τηλεοπτικό χρόνο στη Σπυριδούλα! Θα είναι η νικήτρια»

Δες τις φωτογραφίες:

Δείτε επίσης: Μαρίνα Καλογήρου: Η απομάκρυνση από τα «φώτα», η απώλεια που τη συγκλόνισε και η νέα ζωή

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς δεν έφυγε λεπτό ο ένας από το πλευρό του άλλου και ήταν αρκετά διαχυτικοί μεταξύ τους, με τα τρυφερά χάδια να δίνουν και να παίρνουν, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμμα των θαμώνων.

Φωτογραφίες: NDP

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα