Μην χασετε

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μιλάει για το διαζύγιο του: «Δεν περίμενα ότι θα χώριζα. Είχα πει ότι…»

υνέντευξη στο bovary παραχώρησε ο Πέτρος Κωστόπουλος. Ο παρουσιαστής μίλησε στο εν λόγω site, με αφορμή την συμμετοχή του στο μιούζικαλ Grease.

Advertisements

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός, αναφέρθηκε στο διαζύγιο του από την Τζένη Μπαλατσινού, αλλά και την άποψη του για τους χωρισμούς. Αρχικά, ανέφερε: «Νομίζω ότι εσείς οι γυναίκες το βλέπετε αλλιώς. Όσο μεγάλωνα έβλεπα τους άντρες να αφήνουν τις γυναίκες τους, κυρίως μόλις έβγαζαν λεφτά, με έναν απαράδεκτο τρόπο. Τώρα βλέπω τις γυναίκες, μετά τα σαράντα -συναναστρέφομαι έναν «σύλλογο» χωρισμένων αντρών, να παίρνουν εκείνες απόφαση να χωρίσουν. Έχει γίνει κάτι σαν τσουνάμι. Βέβαια όλο αυτό έχει να κάνει με την οικονομική ανεξαρτησία των γυναικών αλλά όχι μόνο. Οι γυναίκες, μετά τα σαράντα, κάτι παθαίνετε. Ειδικά όσες έκαναν παιδιά… Πιστεύω ότι κάνουν λάθος, αλλά για να το κάνουν τόσες πολλές, τι να πω… ».

Στην συνέχεια αποκάλυψε αν σκέφτεται να κάνει ένα δεύτερο γάμο: «Δεν περίμενα ότι θα χώριζα. Είχα πει ότι στη ζωή μου μια φορά θα παντρευτώ. Δεν νομίζω άλλωστε ότι ο γάμος είναι και για χόρταση. Μια φορά παντρεύεσαι, μια φορά κάνεις παιδιά και τέλειωσε. Βέβαια μιλάω μόνο για μένα. Και δεν καταλαβαίνω γιατί πια, αφού έχω τα παιδιά μου, να ξαναπαντρευτώ. Να συζήσω, ναι. Αλλά δεν έχω ανάγκη να “νομιμοποιήσω” πλέον κάτι».

Δείτε πώς σχολίασαν τις δηλώσεις του στο Πρω1νό:

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα