Μην χασετε

Ο Πάνος Ιωαννίδης σχολιάζει τον καβγά Χαράλαμπου – Παντελή: «Για μένα δεν ήταν αστείο»

Στη Φωλιά των Κου Κου ήταν καλεσμένος σήμερα το πρωί ο Πάνος Ιωαννίδης. Ο γοητευτικός σεφ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον καβγά του Παντελή με τον Χαράλαμπο στο MasterChef και την ατάκα «εν κουλί» που έγινε viral και μίλησε για τη θέση των κριτών σε τέτοιες περιπτώσεις αλλά και πως του φάνηκε.

Advertisements

 

«Εμείς σε προσωπικά και σε διαφορές των παικτών δεν επεμβαίνουμε. Η δουλειά μας είναι να κρίνουμε το πιάτο, το αποτέλεσμα, τη διαδικασία και τους κανόνες. Αυτά είναι τα στοιχεία που δεν διαπραγματευόμαστε. Εκείνη τη στιγμή δεν κρίναμε το κουλί, θα το κρίναμε αργότερα το κουλί, όταν θα βρισκόταν μπροστά μας. Και εγώ θα έλεγα “εν κουλί αυτό ή όχι;”. Η απόφαση και ο βαθμός τα λένε όλα για το αν ήταν κουλί.»

 

Ο Κρατερός Κατσούλης τότε τον ρώτησε εάν αυτό το σκηνικό μεταξύ των δύο παικτών τους προκάλεσε γέλιο και ο σεφ απάντησε:

«Πίστεψε με ότι από την τηλεόραση φαίνεται κάτι που από κοντά φαίνεται λίγο διαφορετικά. Και αυτές τις εντάσεις και τις διαφωνίες, οτιδήποτε μπορεί να γίνει, συμβαίνει και σε μια κουζίνα μέσα. Όλα αυτά υπάρχουν σε εμάς δεν είναι άγνωστα. Ήταν λίγο τραγελαφικό θα έλεγα. Για μένα δεν ήταν αστείο. Το να συμπεριφέρεσαι απότομα σε έναν συνάδελφο σου για μένα δεν είναι αστείο. Εμένα δεν μ’άρεσε.»

 

 

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα