Μην χασετε

Ο Οροκλός είχε μιλήσει για το θάνατο του συντρόφου της Μαρίνας: «Πνίγηκε στην Ικαρία ο φίλος μου»

Ένα δυσάρεστο συμβάν ένωσε, κατά κάποιον τρόπο, το Survivor με το Nomads, καθώς ο θάνατος ενός ανθρώπου «σημάδεψε» και τα δύο παιχνίδια επιβίωσης.

Advertisements

Κατά την αποχώρησή της από τον Άγιο Δομίνικο, η Μαρίνα Πήχου συγκλόνισε το συμβούλιο, αποκαλύπτοντας πως μπήκε στο παιχνίδι για να τιμήσει την μνήμη του συντρόφου της, Θανάση Γκιτέρσου, με τον οποίο σχεδίαζαν την συμμετοχή της, αλλά εκείνος «έφυγε» από τη ζωή! «Πήρα την απόφαση να έρθω στο Survivor, να ολοκληρώσω το όνειρο που είχε για μένα. Του αφιερώνω ό,τι έχω κάνει και στα αγωνίσματα και παντού, που με βλέπει από εκεί πάνω και με καμαρώνει και είναι περήφανος για μένα. Μου λείπει πάρα πολύ. Κάποια στιγμή, ελπίζω όχι σύντομα, θα τον συναντήσω», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο πρωταθλητής του kick boxing βρήκε τραγικό θάνατο, από πνιγμό, σε ηλικία 32 ετών, την 1η του περασμένου Αυγούστου, στην Ικαρία.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, στο θάνατο του αθλητή είχε αναφερθεί, κατά τον τελικό του Nomads, ο Κωνσταντίνος Οροκλός, με τον οποίο είχαν στενές φιλικές σχέσεις!  «1η Αυγούστου, ενώ εγώ έτρεχα στον ΑΝΤ1 για ραντεβού και τέτοια, έχασα έναν από τους καλύτερούς μου φίλους… πνίγηκε στην Ικαρία! Ο Θανάσης ο Γκιτέρσος. Ήταν καθηγητής πολεμικών τεχνών και ίσως από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει. Νομίζω ήταν μαζί μου σε όλο το ταξίδι και συνεχίζει να είναι. Θα τον έχω σε όλη μου τη ζωή. Μου έδινε έξτρα δύναμη. Ήταν και είναι πάρα πολλά», είχε πει με τρεμάμενη φωνή.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα