Μην χασετε

Ο νονός του Νάσου Παπαργυρόπουλου είναι γνωστός τραγουδιστής-Δείτε τους να ποζάρουν μαζί!

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος απολαμβάνει τη νέα του καθημερινότητα μετά το Survivor και πολύ συχνά επικοινωνεί μέσω των social media με τον κόσμο που τον στήριξε στο παιχνίδι.

Το βράδυ της Τετάρτης, απήλαυσε τον νονό του, Τόλη Βοσκόπουλο σε μια ξεχωριστή συναυλία με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Ιδιαίτερα χαρούμενος που συναντήθηκαν μετά από καιρό, φωτογραφήθηκε μαζί του και ανήρτησε την εικόνα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Advertisements

Μάλιστα, στη λεζάντα της εικόνας, έγραψε μεταξύ άλλων: “Εχθές το βράδυ είχα την τιμή μετά από καιρό να συναντήσω τον Νονό μου. Η χαρά μου, που τον αγκάλιασα μετά από ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, τεράστια ‘ αλλά ακόμα μεγαλύτερη που τον άκουσα να τραγουδάει σε μια συναυλία για τα εξήντα χρόνια πορείας στο Ελληνικο τραγούδι !

Μια συναυλία με φιλανθρωπικό σκοπό, με ελεύθερη είσοδο που σαν αποτέλεσμα είχε να συγκεντρώσει τρόφιμα , φάρμακα και αλλά χρήσιμα προϊόντα για αυτούς που τα έχουν ανάγκη”!

Δείτε την φωτογραφία:

Εχθές το βράδυ είχα την τιμή μετά από καιρό να συναντήσω τον Νονό μου. Η χαρά μου, που τον αγκάλιασα μετά από ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, τεράστια ‘ αλλά ακόμα μεγαλύτερη που τον άκουσα να τραγουδάει σε μια συναυλία για τα εξήντα χρόνια πορείας στο Ελληνικο τραγούδι ! Μια συναυλία με φιλανθρωπικό σκοπό, με ελεύθερη είσοδο που σαν αποτέλεσμα είχε να συγκεντρώσει τρόφιμα , φάρμακα και αλλά χρήσιμα προϊόντα για αυτούς που τα έχουν ανάγκη ! Συγχαρητήρια Τόλη @tolis_voskopoulos για την κίνηση σου αυτή , συγχαρητήρια στο δήμο Γλυφάδας και στο δήμαρχο @giorgospapanikolaou_ που πήρε την πρωτοβουλία και το οργάνωσε και πολλά συγχαρητήρια στον τόσο πολύ κόσμο που συνέτρεξε να βοηθήσει και να προσφέρει ότι μπορούσε ! #glyfada #glyfadabeach #live #concert #tolisvoskopoulos #aboutlastnight #survivor #nasos #nasospapargyropoulos #philanthropy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nasos Papargyropoulos (@nasospapargyropoulos) στις

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα