Μην χασετε

Ο μικρός αδερφός του Πάνου Ζάρλα ξεσπά: «Και επειδή εσείς θέλετε να με δείτε να πενθώ, όχι δεν θα το κάνω»

Ήταν 02.00 η ώρα τα ξημερώματα όταν ο Πάνος Ζάρλας έχασε τον έλεγχο της μηχανής του στο ανοδικό ρεύμα της Λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου.

Advertisements

Ο νικητής του Power Of Love σκοτώθηκε ακαριαία και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κηδεία του θα γινόταν την ερχόμενη Δευτέρα στη Λέσβο, τόπο καταγωγής του πατέρα του.

Ωστόσο η ημερομηνία άλλαξε καθώς η οικογένεια περιμένει να γίνουν όλες οι τοξικολογικές εξετάσεις πριν πραγματοποιηθεί η κηδεία. Έτσι ο άτυχος νέος θα κηδευτεί την Τρίτη στη Λέσβο.

Ο αδερφός του Πάνου, Αλέξανδρος, δέχτηκε πολλά σχόλια στον λογαριασμό του στο instagram καθώς αποφάσισε να δημοσιεύσει άσχετες φωτογραφίες με τον αδερφό του. Ο ίδιος ξέσπασε μέσα από α insta stories του και συγκεκριμένα έγραψε:

«Το γεγονός ότι ανέβασα κάποιες φωτογραφίες σήμερα στο Instagram δεν σημαίνει ότι δεν με ενδιαφέρει ο θάνατος του αδερφού μου. Τον Πάνο τον αγαπούσα, τον αγαπάω και θα τον αγαπάω για πάντα. Έχουμε περάσει πολλά μαζί και μου έχει σταθεί και με έχει βοηθήσει σε άπειρες καταστάσεις της ζωής μου…Και επειδή εσείς θέλετε να με δείτε να πενθώ, όχι δεν θα το κάνω. Ο Πάνος ήταν από τους πιο χαρούμενους και ορεξάτους ανθρώπους που ήξερα, δεν θα ήθελε να με βλέπει να πενθώ! Και σας πληροφορώ πως είναι υπερήφανος που το αντιμετωπίζω έτσι».

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα