Μην χασετε

Ο Γιώργος Λέντζας αποκαλύπτει το λόγο που… έλειπε από το γάμο του Σάκη Τανιμανίδη

γάμος του Σάκη Τανιμανίδη με τη Χριστίνα Μπόμπα απασχόλησε τα Μέσα για αρκετές μέρες με viral βίντεο, πολλά posts στα social media, ευχές από celebrities και ονειρικές φωτογραφίες.

Advertisements

Το παρών στη πιο σημαντική ημέρα του ζευγαριού έδωσαν πολλοί αναγνωρίσιμοι Έλληνες από κάθε χώρο όμως υπήρξαν και πολλές απουσίες οι οποίες συζητήθηκαν. Κάποιες από αυτές ήταν η απουσία του Τούρκου παραγωγού και φίλου του παρουσιαστή του Survivor, Acun Ilicali και των πρώην φίλων του και συνεργατών του Σάκη Τανιμανίδη στο Word Party, Γιώργου Μαυρίδη και Γιώργου Λέντζα.

Η κάμερα του Happy Day συνάντησε τον Γιώργο Λέντζα, στην παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1,  και μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν υπήρχε κάποιος λόγος που δεν παρευρέθηκε στο γάμο Μπόμπα – Τανιμανίδη. «Μπορεί να μην είχα λεφτά για δώρο μη με κρίνετε έτσι», απάντησε ο νεαρός παρουσιαστής στέλνοντας το δικό του μήνυμα. Ο Γιώργος Λέντζας δήλωσε επίσης πως έχει πολλά πράγματα να πει για τη σχέση των δυο αντρών αλλά ακόμα δε θεωρεί πως είναι η κατάλληλη στιγμή.

Δείτε το βίντεο

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα