Μην χασετε

Ο Γιώργος Γεωργίου βγήκε από την εντατική: “Δεν μπορούσα ούτε να αναπνεύσω. Σύρθηκα μέχρι το διαμέρισμα των γειτόνων…”

Τις προηγούμενες ημέρες έγινε γνωστό πως ο Γιώργος Γεωργίου νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας καθώς διαγνώσθηκε με πνευμονικό οίδημα.

Advertisements

 

Ο Γιώργος Γεωργίου επέστρεψε στην ραδιοφωνική του εκπομπή στον  Real Fm και αναφερόμενος στη περιπέτεια που είχε με την υγεία του, αποκάλυψε:  “Γεια χαρά για όσους ανησυχούν είμαι καλά. Ό,τι έπαθα, το έπαθα… από δικιά μου μ@λ@κία. Έτρωγα για 10 ημέρες, κάθε βράδυ, ένα σακουλάκι γαριδάκια. Ανέβασα πίεση 22,4 και έπαθα πνευμονικό οίδημα. Όπως μου είπαν οι γιατροί, εάν είχα καρδιά, δύσκολα θα την είχα σκαπουλάρει. Όταν το έπαθα, δεν μπορούσα ούτε να αναπνεύσω, ούτε να μιλήσω. Σύρθηκα μέχρι το διαμέρισμα των γειτόνων, τους χτύπησα την πόρτα και εκείνοι κάλεσαν για πρώτες βοήθειες”.

Αξίζει να αναφέρουμε πως  είχε και στο παρελθόν προβλήματα υγείας. Δυστυχώς ο ίδιος έχει χάσει και το παιδί του από  μια σπάνια και ανίατη ασθένεια, την Αταξία του Φρίντριχ , μια κληρονομική πάθηση που χτυπά τον εγκέφαλο, τον νωτιαίο μυελό και τα περιφερειακά νεύρα και τον είχε καθηλώσει, τα τελευταία τρία χρόνια, σε αναπηρική πολυθρόνα.

Ο ίδιος είχε δηλώσει στο παρελθόν, «Πούλησα ό,τι είχα και δεν είχα και τον πήγα στους καλύτερους γιατρούς. Έφυγε, δεν άντεξε η καρδιά του. Εύχομαι να μη βρει τέτοιο πράγμα κανέναν πατέρα στον κόσμο», συνεχίζοντας «το μόνο καλό είναι ότι, όπως τον είδα, ήταν πολύ ήρεμος. Πολύ ήρεμος και τόσο όμορφος. “Έφυγε”. Έγινε ξαφνικά αυτή η ιστορία και οφείλεται στην αρρώστια του. Όταν έπαθε το εγκεφαλικό η πίεση του έπεσε στο 2. Μας είπαν οι γιατροί ότι εγκεφαλικά είναι νεκρός και όσο αντέξει η καρδιά τον. Και δεν άντεξε».

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα