Μην χασετε

Οι stars έχουν τις πιο περίεργες συνήθειες στην περιποίηση των μαλλιών τους και πρέπει να τις μάθετε!

Οι stars είναι ιδιαίτεροι άνθρωποι. Δεν ζουν και σίγουρα δεν συμπεριφέρονται όπως οι κοινές θνητές και έχουν τα δίκια τους. Κατά καιρούς τόσο οι προσωπικοί τους hairstylists και make up artists όσο και οι ίδιες σε συνεντεύξεις τους μιλούν για τα αγαπημένα τους προϊόντα αλλά και τις καθημερινές τους συνήθειες όσο αφορά την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης.

Advertisements

Στο συγκεκριμένο post όμως θα αναφερθούμε στις συνήθειες που έχουν να κάνουν με τα μαλλιά τους. Οι οποίες είναι στ’ αλήθεια περίεργες αφού κάποιες για παράδειγμα δεν χρησιμοποιούν σαμπουάν και κάποιες άλλες λούζονται μπύρα.

Διάβασε περισσότερα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις όμορφη για πάντα!

Δείτε τι εννοούμε:

Suki Waterhouse: Χρησιμοποιεί coca cola για να ξεβγάζει τα μαλλιά της μετά το λούσιμο! Για την ακρίβεια δηλώνει ότι σχεδόν ποτέ δεν της αρέσει η υφή και η όψη των μαλλιών της μετά τη χρήση σαμπουάν και ανακάλυψε εντελώς τυχαία ότι το διάσημο αναψυκτικό κάνει τα μαλλιά της πλούσια και με ενέργεια.

Blake Lively: Απλώνει στα μαλλιά της μαγιονέζα αντί για μάσκα! Το συγκεκριμένο τρικ της το έμαθε η μητέρα της η οποία συνηθίζει να εφαρμόζει από το μέσο των μαλλιών και κάτω λάδι ή μαγιονέζα. Είναι ένα τέλειος τρόπος να παραμένουν οι άκρες υγιής και ενυδατωμένες.

Catherine Zeta-Jones: Ενυδατώνει την τρίχα με μπύρα την οποία αναμειγνύει με μέλι. Για αρκετές μέρες βέβαια δεν μυρίζουν τα μαλλιά της ωραία αλλά είναι το τελευταίο πράγμα που την ενδιαφέρει.

Advertisements

Nicole Kidman: Λούζει τα μαλλιά της με σαμπάνια ή χυμό cranberry! Και μάλιστα προτείνει τη σαμπάνια σε όλες τις γυναίκες που έχουν ξανθά μαλλιά και το cranberry στις κοκκινομάλλες.

Solanges Knowles: Δεν χρησιμοποιεί ποτέ σαμπουάν! Στέκεται έξω από το ντους και αφήνει την υγρασία να εισχωρήσει στην τρίχα. Η ίδια υποστηρίζει ότι είναι ένας από τους λόγους που τα μαλλιά της δείχνουν πάντα υπέροχα.

Lucy Hale: Μετά τη χρήση του σεσουάρ ή του σίδερου ισιώματος ψεκάζει τις άκρες των μαλλιών της με σπρέι ενυδάτωσης προσώπου. Με αυτό τον τρόπο τις ενυδατώνει και αποφεύγει παράλληλα το φριζάρισμα.

Διάβασε περισσότερα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις όμορφη για πάντα!

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα