Μην χασετε

Οι κανόνες του casual chic – Κάνε το σωστά

Πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα μας στυλ που λατρεύουμε να επιλέγουμε, αφού συνδυάζει πολλά πράγματα μαζί και ταιριάζει σε πολλές ώρες της ημέρας.

Advertisements

Ο λόγος για το casual chic που έχει αποκτήσει μεγαλύτερο φανατικό κοινό και από το athletic, που στατιστικά βρισκόταν στην κορυφή για χρόνια.

Ποιοι είναι όμως οι σωστοί κανόνες του και τι σημαίνει ουσιαστικά; 

Το casual chic δεν είναι κάτι δύσκολο ως προς το να το πετύχεις. Έχει έναν και βασικό κανόνα.

Επίλεξε ένα απλό φαινομενικά look, ένα jean με t-shirt, ένα μακό φόρεμα, μια jean καμπάνα με πουκαμισάκι και συνδύασε τα με ένα πιο ψηλό παπούτσι ή με ένα glam αξεσουάρ και είσαι έτοιμη!

Τις πρωινές ώρες, είναι αρκετά εύκολο να επιτευχθεί και σε δουλειές γραφείου, αποτελεί και μονόδρομο αν δεν έχεις αυστηρό office style. Ένα jean, ή κλασσικό στενό μαύρο παντελόνι, με βαμβακερό μπλουζάκι ή και πουκάμισο, μπορεί να γίνει αρκετά πιο σικάτο, με ένα ζευγάρι πέρλες ή ένα nude flatform.

Δες όλα τα μυστικά της Μόδας και τις πιο hot τάσεις που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει!

Για τις απογευματινές σου βόλτες, μπορείς να κρατήσεις το jean σου, με ένα λευκό μπλουζάκι και ένα κιμονό.

Για τις πρωινές ώρες και τις ώρες εργασίας επιλέξτε ένα μονόχρωμο βαμβακερό ή πλεκτό φόρεμα σε συνδυασμό με οπάκ καλσόν και γόβες με χαμηλό τακούνι, flat μπότες ή μποτάκια.

Το jean παντελόνι σε κλασική, skinny, bucket, boyfriend γραμμή μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα μονόχρωμο πουλόβερ, με το πουκάμισο από μέσα, σε έντονο χρώμα ή ένα oversize πουλόβερ με κολάν σε διάφορα μοτίβα ή σε ουδέτερο χρώμα ανάλογα με τη διάθεσή σας.

Για τις πιο βραδινές σου εμφανίσεις, θα κάνουμε ένα upgrade στο κομμάτι styling.

Advertisements

Μια pencil φούστα, με κάτι «ήσυχο» από πάνω, όπως ένα t-shirt με logo, είναι η ιδανική επιλογή, η οποία θα απογειωθεί με ένα pastel σακάκι ή ένα λίγο πιο fancy παπούτσι.

Μεγάλο ρόλο παίζουν και οι τσάντες, αφού το casual chic θέλει τα άκρα. Ή πολύ μεγάλoι φάκελοι σε boho style ή εξαιρετικά μικρές τύπου purse ’90s.

Δες όλα τα μυστικά της Μόδας και τις πιο hot τάσεις που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει!

Της Μάρως Καρούση 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα