Μην χασετε

Ξεσπα o γαμπρός του Τριαντάφυλλου: «Δεν μπορείς να μιλάς για ηθική και ανδρεία, όταν στερείς από κάποιον το φαγητό»

Τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor και την υποψηφιότητα του Τριαντάφυλλου για αποχώρηση, μετά την απομόνωσή του από τους συμπαίκτες του, σχολίασαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε».  Ο γαμπρός του μάλιστα (σύζυγός της αδελφής του Τριαντάφυλλου) Μάκης Λαγογιάννης μίλησε για τον γνωστό τραγουδιστή και ξέσπασε για τη συμπεριφορά του Κόρομι.

Advertisements

 

«Το αν θα βγει υπέρ του ή όχι είναι κάτι που θα το κρίνει ο κόσμος. Τον Τριαντάφυλλο τον ξέρω από μικρό, πριν να γνωρίσω την αδελφή του. Είναι ένα παιδί που η ζωή τον χτύπησε από μικρό λόγω του χαμού του πατέρα του και στάθηκε από νωρίς στα πόδια του. Στα 16 του έφυγε από την επαρχία, για την Αθήνα και έχτισε την καριέρα του με κόπο, στηρίζοντας τη μητέρα και την αδελφή του. Μετά ήρθα και εγώ στην οικογένεια. Είμαι 20 χρόνια παντρεμένος με την αδελφή του και είμαι και εγώ αδελφός του», είπε αρχικά ο Μάκης Λαγογιάννης και συνέχισε: «Ο Τριαντάφυλλος είναι δυνατός χαρακτήρας, αθλητής, αλλά είναι και παιδί της εκκλησίας και είναι πιο θρήσκος από όλους μας στην οικογένεια».

 

Και πρόσθεσε: «Για εμένα το μοναδικό λάθος είναι ότι προσέγγισε κάποιους συμπαίκτες και ζήτησε από τον Κόρο να μην τον ψηφιστεί. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει δωροδοκία και αν υπήρχε 15 και 30 μέρες πριν γιατί δεν βγήκαν να το θίξουν και το είπαν τώρα».

 

Ωστόσο, ο γαμπρός του Τριαντάφυλλου ξέσπασε εναντίον του Κόρομι: «Θεωρώ άτιμο ότι σε πείραξε το ότι έρχομαι και σου ζητώ να μην με ψηφίσεις και αφού δεν έχει επιχειρήματα εναντίον μου σκέφτεσαι τα μαλλιά που φύτεψα τα μαλλιά μου και τη δήθεν δωροδοκία.

Ήταν άδικο από την πλευρά του Κόρο και του Ασημακόπουλο. Ο Κόρο δείχνει ότι είναι καλό παιδί. Δεν μπορείς να μιλάς για ηθική και ανδρεία, όταν στερείς από κάποιον το φαγητό».

Με τη σειρά του, ο προπονητής του Γιώργου Κόρομι από τη μεριά του είπε πως δεν του άρεσε αυτό που έγινε με το φαγητό που στέρησαν από τον Τριαντάφυλλο.

Advertisements

 

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα