Μην χασετε

Ξεσπά ο Stefano Gabbana: «Δεν θέλω να με αποκαλούν γκέι γιατί απλά είμαι άνδρας»!

Ο διάσημος σχεδιαστής Stefano Gabbana έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Corriere della Sera και ξέσπασε για το γεγονός ότι όλοι τον χαρακτηρίζουν βάσει της σεξουαλικής του επιλογής.

Advertisements

«Δεν θέλω να με αποκαλούν γκέι γιατί απλά είμαι άνδρας, τελεία» ήταν η εμφατική δήλωση του 55χρονου σχεδιαστή.

«Η λέξη γκέι δημιουργήθηκε από αυτούς που θέλουν να βάζουν ταμπέλες στους ανθρώπους, και δεν θέλω να με ταυτοποιούν βάσει των σ∈ξουαλικών επιλογών μου» πρόσθεσε.

Ο Stefano Gabbana ξεκίνησε την διάσημη εταιρεία ρούχων του το 1984 με τον σύντροφό του Ντομένικο Ντόλτσε με τον οποίο συνεχίζουν μαζί επαγγελματικά αν και χώρισαν το 2004.

«Πίστευα ότι θα μπορούσα να δημιουργήσω μια νέα κουλτούρα ως ένα διάσημο πρόσωπο, μια κουλτούρα που δεν βασίζεται πια στα δικαιώματα των γκέι αλλά στα ανθρώπινα δικαιώματα. Είμαστε ανθρώπινα πλάσματα πριν να είμαστε γκέι, ετεροφυλόφιλοι ή ομοφυλόφιλοι» τόνισε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας.

Ο 55χρονος σήμερα Gabbana εξομολογήθηκε ότι διαπίστωσε για πρώτη φορα ότι ήταν ομοφυλόφιλος όταν ήταν 18 ετών. Η τότε κοπέλα του «την οποία αγαπούσε» τον επισέφθηκε στο Μιλάνο αλλά όταν πήγαν για χορό «κατέληξα να κοιτάζω περισσότερο τους άνδρες από ό,τι αυτή».

Τελικά ο ίδιος αποδέχθηκε τη σ∈ξουαλικότητά του με τη βοήθεια ψυχολόγου γιατί αφενός δεν είχε αρχικά το κουράγιο να την παραδεχθεί.

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα