Μην χασετε

Σοκάρει η Sinead O’Connor: «Η μητέρα μου είχε δωμάτιο βασανιστηρίων. Της άρεσε να προκαλεί πόνο»

Μια συνέντευξη που προκαλεί σοκ έδωσε η Sinead O’ Connor, λίγες εβδομάδες μετά την περιπέτεια με την υγεία της που την οδήγησε στο νοσοκομείο.

Advertisements

Καλεσμένη στην εκπομπή Dr. Phil, η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε τον λόγο που ξύρισε το κεφάλι της, περιέγραψε την κακοποίηση που υφίστατο από τη μητέρα της και μίλησε για την ψυχολογική της κατάρρευση.

«Η αδελφή μου είχε τα πιο όμορφα μαλλιά, λαμπερά κόκκινα μαλλιά, μαλλιά τα οποία θα ζήλευε ο οποιοσδήποτε. Αλλά η μητέρα μου θεωρούσε ότι τα μαλλιά της ήταν άσχημα, φρικτά και απωθητικά. Και άρχισε, όταν είχα μακριά μαλλιά, να μας συστήνει ως την όμορφη και την άσχημη κόρη της. Γι’ αυτό έκοψα τα μαλλιά μου. Δεν ήθελα να είμαι όμορφη!», ανέφερε.

Ωστόσο, προχωρώντας ακόμα παραπέρα, η Sinead εξομολογήθηκε ότι αποφάσισε να ξυρίσει το κεφάλι της προκειμένου να μην πέσει θύμα βιασμού! «Ήταν επικίνδυνο να είμαι όμορφη, γιατί με βίαζαν και με παρενοχλούσαν όπου κι αν πήγαινα. Δεν ήθελα να με βιάζουν ή να με παρενοχλούν, δεν ήθελα να ντύνομαι σαν κορίτσι, δεν ήθελα να είμαι όμορφη. Κάποια κορίτσια σε χτυπάνε αν είσαι κι εσύ όμορφη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Βαρέθηκα να με χαρακτηρίζουν τρελή», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης και απέδωσε την ψυχολογική της κατάρρευση στο ότι η μητέρα της την κακοποιούσε συστηματικά και επί σειρά ετών όταν ήταν παιδί. Όπως είπε, θυμάται την μητέρα της ως «μια βίαιη γυναίκα με πολλά ψυχολογικά προβλήματα, η οποία αντλούσε ευχαρίστηση από το να της προκαλεί πόνο» και  αποκάλυψε ότι «είχε ένα δωμάτιο βασανιστηρίων, ήταν ένα δωμάτιο βασανιστηρίων. Ήταν ένας άνθρωπος που χαμογελούσε και χαιρόταν ενώ σου προκαλούσε πόνο… Με έβαζε να λέω συνέχεια “είμαι ένα τίποτα, είμαι ένα τίποτα”, ενώ με χτυπούσε».

Σοκάροντας ακόμα περισσότερο, όταν ρωτήθηκε τι αγαπά στην μητέρα της, είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «το ότι πέθανε!».

Advertisements

Υπενθυμίζεται ότι η 50χρονη νοσηλεύτηκε εκ νέου τον προηγούμενο μήνα σε ψυχιατρική κλινική, ύστερα από ένα βίντεο που είχε ποστάρει στα social media απειλώντας να θέσει τέλος στη ζωή της. Μάλιστα η απόφαση της να βγει σε τηλεοπτική εκπομπή και να μιλήσει για το πρόβλημά της έχει προκαλέσει μόνο θετικά σχόλια και ελπίδες ότι ίσως καταφέρει αυτή τη φορά να αντιμετωπίσει τους «δαίμονές» της και να επιστρέψει στη μουσική…

govastileto.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα