Μην χασετε

Ξεσπά η Μίνα Αρναούτη για τα αρνητικά σχόλια προς την Ιωάννα: «Ντροπή – Μη δείτε άνθρωπο να πονάει να του δώσετε μια να πάει πιο κάτω»

Η Μίνα πήρε θέση για τη συνέντευξη που έδωσε η κοπέλα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στο περιοδικό OK! που κυκλοφορεί με «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο»

Advertisements

 

Έξαλλη με τα σχόλια κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου, της άτυχης κοπέλας η οποία τον Μάιο του 2020 δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της, έγινε η Μίνα Αρναούτη.

 

Η Μίνα, η οποία τα τελευταία χρόνια δεχόταν αρνητικά σχόλια για το γεγονός ότι βρισκόταν στο ίδιο αμάξι με τον Παντελή Παντελίδη, την ημέρα του ατυχήματος που του στοίχισε τη ζωή, και μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που κατηγόρησαν τόσο την ίδια όσο και τη Φρόσω Κυριακού, ότι ήταν η αιτία για τον θάνατο του τραγουδιστή, ξέσπασε βλέποντας τα όσα γράφτηκαν για τη συνέντευξη που έδωσε η Ιωάννα στο περιοδικό OK! που θα κυκλοφορήσει με «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο».

«Μερικά σχόλια ανθρώπων που ζουν αναμεσά μας, που βρήκαν τη συνέντευξη και το εξώφυλλο της Ιωάννας ως ευκαιρία για να γίνει διάσημη!

Ούτε έχουν αναλογιστεί ότι δεν θα ήθελε να δώσει ποτέ αυτή τη συνέντευξη με τη φωτογραφία της.

Δεν μπορούν καν να σκεφτούν ότι δεν θα ήθελε κάνεις να γίνει διάσημος ως μια εκδοχή του εαυτού του που δεν είχε φανταστεί, μια εκδοχή που μόνο εφιάλτης θα ήθελε να ήταν.

 

Advertisements

Ντροπή! Μη δείτε άνθρωπο να πονάει να του δώσετε μια να πάει πιο κάτω! Καμιά συμπόνια! Τη μεγαλοψυχία σας την δείχνετε μόνο σε νεκρούς”! έγραψε η Μίνα Αρναούτη, ποστάροντας μερικά από τα σχόλια που την έκαναν να ξεσπάσει.

 

 

 

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα