Μην χασετε

Ξέσπασε ο Γιάννης Ζουγανέλης: Το θεωρώ φίμωση και φασιστικό θα κινηθώ νομικά

Θα κινηθεί νομικά εναντίον εκείνων που του έριξαν το κανάλι στο YouTube, αποκάλυψε στο Πρωινό ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Advertisements

 

Όπως ανέφερε, στο παρελθόν έχει δεχτεί απειλές για θέσεις που είχε πάρει, ενώ μίλησε για το κανάλι του στο youtube το οποίο εξαφανίστηκε.«Είχα ένα κανάλι στο YouTube, δεν το είχα για να το εκμεταλλευτώ, απλώς εξέθετα τη δουλειά μου. Επικοινωνούσα με τον κόσμο μέσα από το κανάλι. Και ξαφνικά πάω να κάνω μία ανάρτηση και το κανάλι είναι κομμένο.

 

Μπήκαμε στη διαδικασία να επικοινωνήσουμε μαζί τους και δεν υπάρχουν πουθενά. Θα κινηθώ νομικά, δεν μπορώ να μείνω με σταυρωμένα χέρια, να φτιάξω νέο κανάλι. Κοπίασα για να το φτιάξω».«Υπήρχαν καταγγελίες, αλλά δεν ήταν καταγγελίες τέτοιες που να ρίξουν το κανάλι. Δεν ήταν κάτι προσβλητικό. Το θεωρώ φίμωση, αντιδεοντολογικό και φασιστικό».

Στη συνέχεια μίλησε για απειλές που έχει δεχτεί στο παρελθόν: «Έχω απειληθεί στο παρελθόν με θέσεις που πήρα, κυρίως για τη φαλλοκρατία. Και μιλάνε με χυδαίο τρόπο ότι υπερασπίστηκα τις γυναίκες και μήπως εγώ έχω τίποτα μέσα γυναικείο. Κάτι γελοιότητες».

Επίσης αναφέρθηκε στον αγαπημένο του φίλο, Σάκη Μπουλά:  «Περάσανε 5 χρόνια από τότε που έφυγε ο Σάκης. Πολλές φορές νιώθω ότι είναι δίπλα μου και του μιλάω. Στο γραφείο μου υπάρχει φωτογραφία του. Πάντοτε νιώθω ότι μου κλείνει το μάτι».

 

Advertisements

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα