Μην χασετε

Ξέσπασε η Καινούργιου για το Masterchef: «Μιλάμε για μία ντροπή, ένα αίσχος. Μην το ξαναδείτε ποτέ»

Αντιδράσεις προκάλεσε το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef . Οι απειλές που ακούστηκαν από το στόμα της Άλκηστις για συμπαίκτη της, εξόργισαν αρκετό κόσμο.

 

Πρώτη η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο περιστατικό και ζήτησε να μην ξαναπροβληθεί στην εκπομπή κανένα αντίστοιχο απόσπασμα.

 

Advertisements

Την αντίθεσή της εξέφρασε όμως και η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από το «Ευτυχείτε». Η παρουσιάστρια τόνισε πως είναι από τα πιο σκληρά ριάλιτι που έχει δει και ο κόσμος θα πρέπει να σταματήσει να το παρακολουθεί.

«Μιλάμε για μία ντροπή, ένα αίσχος, κυριολεκτικά για ένα αίσχος. Αρχικά είπαμε να μην το παίξουμε και είπαμε με το Θέμη να μην μπούμε καν σε αυτό το τρυπάκι. Ο λόγος που είπαμε να παίξουμε το απόσπασμα τελικά στην εκπομπή μας, είναι γιατί δεν πρέπει να ξαναδείτε ποτέ… ΠΟΤΕ αυτό το ριάλιτι. Από τα πιο σκληρά ριάλιτι που έχω δει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση και παγκοσμίως, που προάγει τη βία. Δεν βλέπεις μαγειρική, βλέπεις βία» είπε φανερά εκνευρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου.

 

 

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα