Μην χασετε

Ξένια Γκάλη: «Εμένα με έχουν πιάσει τρεις φορές κρίσεις. Έφθασα στο σημείο να πω σταματάω»

Η DJ και μουσική παραγωγός Ξένια Γκάλη έρχεται στο The 2 Night Show, για πρώτη φορά, και συναντά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η Ξένια, που δραστηριοποιείται κυρίως στο εξωτερικό, μιλάει για την καλλιτεχνική πορεία της και την κατάκτηση της κορυφής στο Billboard της Αμερικής, αλλά και στα διεθνή charts.

Advertisements

 

Μεταξύ άλλων, μιλάει για τον διαγωνισμό για μουσικούς παραγωγούς στη Νέα Υόρκη και την αναπάντεχη πρωτιά, για τη συνεργασία της με τον Pitbull, αλλά και για τα φεστιβάλ όπου ξετυλίγει το μουσικό της ταλέντο.

 

Ξεκινώντας την κουβέντα τους, ο Γρηγόρης την ρώτησε αν έχει σχέση με τον Νίκο Γκάλη: «Δεν έχουμε σχέση, αλλά από ένα σημείο και μετά με ρωτούσαν όλοι όσοι έρχονταν, ντελιβεράδες κλπ  και τους έλεγα “μέσα είναι και κοιμάται “. Δυστυχώς καμία σχέση».

«Όταν πήγα στην Αμερική πήγα για να σπουδάσω και ενδεχομένως να ξεκινήσω μια καριέρα. Επειδή όμως μιλάμε για μια χώρα με τεράστιο ανταγωνισμό και ένα εκατομμύριο ανθρώπους που κάνουν ό,τι κι εγώ και ίσως καλύτερα από εμένα, πήγα στην Αμερική για να σπουδάσω χωρίς να γνωρίζω κανέναν», ανέφερε για τα πρώτα χρόνια της στη μουσική.

 

Στη συνέχεια, η Ξένια Γκάλη αναφέρθηκε στον διαγωνισμό που κέρδισε στην Αμερική και οδήγησε στη συνεργασία της με τον Pitbull: «Στα 23 μου δήλωσα συμμετοχή για έναν διαγωνισμό για ραδιοφωνικούς παραγωγούς στη Νέα Υόρκη. Ήμουν η μοναδική γυναίκα ανάμεσα σε 49 άνδρες και νίκησα», είπε και αποκάλυψε πως τότε ξεκίνησε και ης συνεργασία με διεθνή ονόματα.

Advertisements

Αναφερόμενη στον Pitbull είπε: «Αν δεν ήξερα πως είναι ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα μου περνούσε παντελώς αδιάφορος. Είναι πολύ χαμηλών τόνων αυτός ο άνθρωπος. Τον γνώρισα σε ένα κουβανέζικο μπαράκι, χύμα. Αρχίσαμε και παίζαμε παιχνίδια, δεν είχε κάποια VIP τραπέζι ήταν ανάμεσα στον κόσμο».

 

Ενώ, για τη συνεργασία που θα ήθελε να κάνει στο μέλλον αποκάλυψε: «Θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ με τον Tame Impala. Είμαι ερωτευμένη με τη μουσική και το ταλέντο του».

Αναφερόμενη στο κομμάτι της σύνθεσης αποκάλυψε: «Η πίεση του να έχεις έμπνευση είναι το βάσανο κάθε μουσικού. Εμένα με έχουν πιάσει τρεις φορές κρίσεις. Έφθασα στο σημείο να πω σταματάω. Έχω ξαπλώσει στο πάτωμα, στον καναπέ, στο κρεβάτι να μου έρθουν ιδέες και δεν μπορώ να βρω. Λέω “θα τρελαθώ”».

Και συμπλήρωσε: «Δεν ήθελα να είμαι καλλιτέχνης. Ήθελα να είμαι με τις πυτζάμες στο σπίτι μου και να γράφω μουσική. Δυστυχώς κάνοντας μόνο αυτό η ζωή σου είναι αρκετά πιο δύσκολη και πιεσμένη οικονομικά. Αποφάσισα να το κάνω, επειδή ήθελα να μην εγκαταλείψω τη μουσική».

 

«Στη σκηνή μεταμορφώνομαι. Είμαι 1,58, αλλά στη σκηνή γίνομαι άλλος άνθρωπος», είπε στη συνέχεια και ανέφερε πως μια από τις πιο ξεχωριστές εμαφνίσεις της στην Ελλάδα ήταν στο Colour Day Festival.

 

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα