Μην χασετε

Ντόρα Μπακογιάννη για Σία Κοσιώνη: «Έχω μια καταπληκτική νύφη. Την καμαρώνω ως γυναίκα, ως επαγγελματία, ως σύντροφο και ως μάνα.»

Στην εκπομπή “Direct” και τον Τάκη Χατζή θα βρεθεί καλεσμένη σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη. Η γνωστή πολιτικός παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στον δημοσιογράφο και ένα απόσπασμα αυτής προβλήθηκε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή “Happy Day”.

Advertisements

 

Μεταξύ των ερωτημάτων που δέχτηκε η Ντόρα Μπακογιάννη από τον Τάκη Χατζή ήταν και αυτό που αφορούσε στη νύφη της, Σία Κοσιώνη και τη σχέση τους. Έχοντας ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη, η ίδια ανέφερε:

 

“Είμαι πάρα πολύ τυχερή γιατί έχω μια καταπληκτική νύφη! Είμαι πολύ τυχερή γιατί έχω μία νύφη που μόνο την καμαρώνω πολύ! Την καμαρώνω ως γυναίκα, ως επαγγελματία, ως σύντροφο και ως μάνα. Όταν σας λέω την καμαρώνω, την καμαρώνω πραγματικά. Την βλέπω να βγαίνει στην τηλεόραση και να είναι όμορφη, λαμπερή… Την βλέπω να είναι με τη φόρμα της να παίζει με τον Δημούλη και με όλα τα παιδιά του Κώστα… Είμαι πάρα πολύ τυχερή!”.


πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα