Μην χασετε

Νικολέττα Ράλλη: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει μετά τη γέννηση της κόρης της και θα χρειαστεί χειρουργείο

Η γνωστή παρουσιάστρια-ηθοποιός Νικολέττα Ράλλη επέλεξε να απέχει φέτος από την τηλεόραση γιατί θέλει να αφιερωθεί στην ανατροφή της νεογέννητης κόρης της.

Advertisements

Βέβαια, η Νικολέττα Ράλλη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συνεχώς μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή με τους διαδικτυακούς της φίλους. Μάλιστα δεν διστάζει να απαντήσει στις ερωτήσεις των followers της και να συζητήσει μαζί τους προσωπικά της θέματα.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Με βλέπετε ή ήθελε και άλλο ζουμ ή μήπως ήθελε αλλά ρούχα;;; Εγώ πάντως δεν θα άλλαζα τίποτα❤️ #CYBEX #CYBEXCloudZiSize #CYBEXbyKK #BeDifferent #BeCybex

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikoletta Ralli (@nikolettaralli) στις

Σε χθεσινό Q&A που έκανε, λοιπόν, στο Instagram, η Νικολέττα Ράλλη μίλησε πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, μετά τη γέννηση της κόρης της.  Όπως η ίδια αποκάλυψε έχει πολύποδα στις φωνητικές της χορδές, με συνέπεια να βρίσκεται σε αφωνία εδώ και αρκετό διάστημα. Όπως ανέφερε, μάλλον θα υποβληθεί και σε χειρουργείο για να τον αφαιρέσει.

Πρόκειται για ένα πρόβλημα, το οποίο είχε παραδεχθεί και πριν λίγο καιρό, και πάλι μέσω instagram.Συγκεκριμένα, η Νικολέττα Ράλλη είχε επισκεφθεί τον ωτορινολαρυγγολόγο της μιας και όπως αποκάλυψε μέσα από ένα Instastory της έχει πρόβλημα με τη φωνή της.«Σε άλλα νέα έχω έρθει ΩΡΛ γιατί εδώ και έναν μήνα έχω τη φωνή του Ταμπάκη» έγραψε χαρακτηριστικά η Νικολέττα Ράλλη στην ανάρτησή της.

Στις αρχές Αυγούστου, εξάλλου, βρέθηκε σε γνωστό κέντρο αισθητικής στην Αθήνα προκειμένου να περιποιηθεί τον εαυτό της και τότε βρήκε χρόνο να συνομιλήσει με τους followers της, με τη βοήθεια του «question sticker».

Ακόλουθος τη ρώτησε αν ακολουθεί κάποια διατροφή, ώστε να χάσει τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη με την παρουσιάστρια να φωτογραφίζει τον εαυτό της και να δηλώνει: «Δεν έχω αγχωθεί και δεν με απασχολεί καθόλου το βάρος μου σε αυτή τη φάση. Από Σεπτέμβριο βλέπουμε».

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα