Μην χασετε

Νίνο: Τα «έχωσε» σε θαυμάστρια που σχολίασε αρνητικά την αλλαγή στα μαλλιά του

Ένα από τα πρόσωπα που έχει προκαλέσει παράνοια στο ελληνικό κοινό δεν είναι άλλο από τον Νίνο. Ο γνωστός τραγουδιστής  που πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε από την Panik Records  το τραγούδι με τίτλο «Είμαι ένας άλλος», 17 χρόνια μετά την αρχική του κυκλοφορία, έχει καταφέρει να κάνει όλο τον κόσμο να ζει σε μια παράνοια.

Advertisements

Μάλιστα λίγες μέρες πριν ο Νίνο εκτός από το site το οποίο άνοιξε με διάφορα ρούχα παράνοιας, αποφάσισε να κάνει και μια αλλαγή στα μαλλιά του και να γίνει ξανθός. Αυτό όμως είναι κάτι που φαίνεται να μην άρεσε σε όλους τους θαυμαστές του.

Συγκεκριμένα σήμερα δημοσίευσε μια φωτογραφία του με το νέο του look θέτοντας το ερώτημα στους followers του για το τι είναι ύπνος. Κάποιοι όμως αντί να απαντήσουν στο ερώτημά του, προτίμησαν να ασχοληθούν κυρίως με το χρώμα των μαλλιών του. Σε ένα από τα σχόλια μια θαυμάστρια έδειξε τη δυσαρέσκειά της για την αλλαγή στην απόφαση του τραγουδιστή σχολιάζοντάς του πως δεν του πάνε καθόλου τα ξανθά.

«Δε σου πάει το ξανθό… Γίνε όπως ήσουν μελαχρινός… Έλεος» έγραφε το εν λόγω σχόλιο.

Φυσικά ο Νίνο, που ως γνωστόν στηρίζει με πάθος κάθε του επιλογή δεν το άφησε να πέσει κάτω και έδωσε την δική του λίγο σκληρή απάντηση.

«Γίνατε όλοι κριτές και στυλίστες. Φίλη μου καλή θα κάνω ότι γουστάρω. Τι δεν καταλαβαίνεις; Και συ λέγε ότι γουστάρεις… Η άποψή σου με ενδιαφέρει .Η άποψη σου με ενδιαφέρει τόσο,όσο το αν χάλασε ένα καζανάκι στο Χίλτον.(πχ),με αγαπη.ΝΞ»

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Τι σημαίνει ύπνος?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nino Xypolitas (@ninoxypolitas) στις

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα