Μην χασετε

Νίκος Μουτσινάς: «Δεν ξέρω αν είμαι καταπιεσμένος, αλλά δεν με ενδιαφέρει να πάω να φιληθώ στο δρόμο»

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν έχει ποτέ δώσει δικαιώματα να σχολιαστεί η προσωπική του ζωή –που φυσικά και υπάρχει, αλλά πάντα φροντίζει να την προστατεύει από τα φώτα. Ανανεωμένος (έχοντας χάσει 17 κιλά), πιο κοινωνικός από ποτέ και με νέα εκπομπή στο καινούργιο κανάλι Open, ο Νίκος μιλά στο People και για όσα συμβαίνουν όταν σβήνουν οι κάμερες και η αυλαία πέφτει.

Advertisements

 

Αυτό που βγάζεις προς τα έξω, έναν Νίκο ανανεωμένο μέσα κι έξω, αποτυπώνεται και στην προσωπική σου ζωή;

Ναι, είμαι πολύ καλά, είμαι χαρούμενος.

Δεν μιλάς ποτέ για τα προσωπικά σου. Θα μπορούσε να συμβεί κάτι που να σε κάνει να θέλεις να μιλήσεις;

Νομίζω πως όχι, γιατί ειλικρινά πιστεύω ότι τα προσωπικά είναι προσωπικά. Αν υπάρξει ένας γάμος, ένα παιδί μια τέτοια εξέλιξη, τότε ίσως να υπάρχει νόημα. Το να λες όμως για τις σχέσεις σου δεν με αφορά. Δεν με αφορά να ακούω και τους άλλους να μιλούν για τα προσωπικά τους. Εμένα μου αρέσει που έχω καταφέρει και απασχολώ κάποια μερίδα του κόσμου μόνο με τη δουλειά μου.

Έχεις νιώσει ποτέ καταπίεση στις σχέσεις σου τις ∈ρωτικές, εξαιτίας του ότι δεν θέλεις να δημοσιοποιηθούν;

Όχι. Αν είμαι καταπιεσμένος γενικότερα και δεν το έχω βρει ακόμα δεν το ξέρω. Αλλά για εμένα το προσωπικό είναι πολύ προσωπικό, δεν με ενδιαφέρει να πάω να φιληθώ και να αγκαλιαστώ στο δρόμο – υπάρχουν και δωμάτια. Είμαι αυτής της λογικής γενικά.

Δεδομένου ότι διανύεις τα 40, η πατρότητα σαν πιθανή κατάσταση στη ζωή σου σε έχει απασχολήσει;

Advertisements

Παλιότερα πέρασα τη φάση «Εγώ πότε θα γίνω πατέρας;». Τώρα είναι πιο cool όλο αυτό στο μυαλό μου. Η προσπάθειά μου είναι να καταλάβω αν είναι ένα «θέλω» μου εκατό τοις εκατό ή αν είναι μια πιο εγωιστική επιθυμία. Το ψειρίζω. Του δίνω αρκετό χρόνο. Πιστεύω μέσα μου ότι θα ήμουν πολύ καλός γονιός, αλλά οι περισσότεροι μάλλον αυτό πιστεύουν.

 

Τι ετοιμάζεις θεατρικά φέτος; Στη νέα παράσταση που έχεις γράψει, επίσης παίζεις και σκηνοθετείς, σωστά;

Σωστά. Ετοιμάζω το καινούριο μου έργο, τη Βερβερίτσα. Η βερβερίτσα είναι είδος σκίουρου. Ξεκίνησα να γράφω το έργο και κάποια στιγμή μού σκάει ένας σκίουρος στο έργο και σκέφτομαι ότι έχω ξαναγράψει για σκίουρο – ενώ δεν είναι και το πιο αγαπημένο μου ζώο. Έψαξα να βρω ένα όνομα για το έργο και μου προέκυψε το Βερβερίτσα. Είναι μια κωμωδία στην οποία παίζουμε μαζί με τη Μαρία Σολωμού, τη Ματίνα Νικολάου, τη Φανή Γεωργακοπούλου, τη Στέλλα Ρουσάκη και τη Νικόλ Παναγιώτου. Η υπόθεση αφορά ένα ζευγάρι –που είναι η Μαρία Σολωμού και εγώ– και τα πράγματα που μας συμβαίνουν, με αποκορύφωμα τη στιγμή που βρισκόμαστε σε ένα σπίτι στο δάσος. Τα σκηνικά κάνει η Μαρία Φιλίππου, τα κοστούμια η Νικόλ Παναγιώτου και τις χορογραφίες υπογράφει η Χριστίνα Φωτεινάκη. Είναι μια παραγωγή της People Entertainment Group και θα κάνουμε πρεμιέρα στις 12 Δεκεμβρίου στο θέατρο Βρετάνια. Είναι ένα έργο για να γελάσεις και νομίζω ένα από τα πολύ ωραία μου έργα. Το θέατρο είναι μεγάλη αγάπη για εμένα.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα