Μην χασετε

Νέο μέλος στην οικογένεια Αντετοκούμπο: Η ανάρτηση της μητέρας τους και ο λόγος που χαμογελά ξανά

Χαρμόσυνα νέα για την οικογένεια Αντετοκούμπο. Αυτή τη φορά δεν πρόκειται για κάποια μεγάλη διάκριση του σταρ των Μιλουγόκι Μπακς, Γιάννη Αντετοκούμπο ούτε για κάποια νίκη των αθλητών της οικογένειας. Πρόκειται για το θαύμα της ζωής. Ο Φράνσις Οφίλι, μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, έγινε πατέρας την Κυριακή το απόγευμα. Ο Φράνσις ζει στην Ελλάδα μαζί με τη σύζυγό του και πλέον και το νέο μέλος της οικογένειας και είναι ο πρώτος από τα τέσσερα αδέλφια που απέκτησε παιδάκι.

Advertisements

Η οικογένεια Αντετοκούμπο πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τη μητέρα των τεσσάρων αγοριών (του Αλέξανδρου, του Γιάννη, του Κώστα και του Φράνσις), τη Βερόνικα να δηλώνει ευλογημένη.

Τη χαρμόσυνη είδηση, μάλιστα έκανε γνωστή η ίδια η… γιαγιά, με ένα μήνυμα αγάπης και μια φωτογραφία στο Facebook. «Είμαστε νικητές. Είμαστε πρωταθλητές. Ευχαριστώ Θεέ μου για το ανεκτίμητο δώρο που μας έφερες στην οικογένεια. Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν την ευτυχία. Ο Θεός έφερε ξανά το γέλιο στο πρόσωπό μου», έγραψε ποστάροντας ένα μωράκι που μόλις γεννήθηκε.

Δείτε την ανάρτησή της

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα