Μην χασετε

Νέα μαρτυρία για τον 22χρονο: «Ηταν με το μόριό του έξω και αυν@νιζόταν. Εγώ παγώνω, του λέω “τι κάνεις εκεί;”»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην σοκαριστική υπόθεση σeξουαλικής παρενόχλησης στη Νέα Σμύρνη, με πρωταγωνιστή έναν 22χρονο και μια νεαρή γυναίκα, που έζησε τον απόλυτο εφιάλτη λίγα μέτρα από την ασφάλεια του σπιτιού της.

Advertisements

 

Ο νεαρός άντρας φέρεται να εμπλέκεται σε ακόμη τέσσερις περιπτώσεις. Σήμερα, στο T-live, καταγράφηκε ακόμα μία συγκλονιστική μαρτυρία από γυναίκα που δέχτηκε επίθεση από τον κατηγορούμενο.

 

Η Κατερίνα, όπως είπε, δέχτηκε την επίθεση από τον συγκεκριμένο άντρα πριν από 4-5 μήνες και αμέσως προχώρησε σε καταγγελία στις Αρχές. «Βλέπω να έρχεται από την πλευρά του δρόμου που ήμουν στο Παλαιό Φάληρο ένα αμάξι και μέχρι να φτάσω στο αυτοκίνητό μου, εκείνος σταμάτησε το αυτοκίνητο. Περνάμε ακριβώς μπροστά του, κοιτάζω από το παράθυρο, και ήταν με το μόριό του έξω και αυνανιζόταν. Εγώ παγώνω, του λέω “τι κάνεις εκεί;”, εκείνος βάζει μπροστά το αυτοκίνητο και αυτομάτως πήρα το 100. Ταράχτηκα, το είπα στον φίλο μου και τους δικούς μου και φαντάστηκα ότι η αστυνομία κάτι θα έκανε. Ωστόσο δεν έκανε.

Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη και έναν μήνα μετά. Είχα πάει στο φαρμακείο, νύχτα ήταν, βλέπω πάλι ένα αυτοκίνητο σταματημένο με ανοιχτά τα φώτα. Τότε, πλησίασα και του είπα να κλείσει τα φώτα. Ήταν πάλι ο ίδιος νεαρός και αυτό που με τρόμαξε ήταν ότι ήταν πολύ παγωμένο το βλέμμα του. Το όργανό του πάλι έξω, άρχισα και ούρλιαζα. Περίμενα να φύγει για να ανέβω στο σπίτι μου, γιατί δεν ήθελα να δει που μένω. Και χθες τελικά, είδα ότι ήταν αυτός ο κύριος» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

 

Όπως είπε στο T-live, τον αναγνώρισε από το προφίλ του στο facebook, το οποίο της το έστειλε μία φίλη της. Αμέσως τον αναγνώρισε και πήγε στο αστυνομικό τμήμα.

Δες όλη τη μαρτυρία παρακάτω:

Advertisements

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα