Μην χασετε

Γυναίκα βρέθηκε 6 μήνες μετά την εξαφάνισή της – Ζούσε σε σκηνή σε πάρκο τρώγοντας γρασίδι [εικόνες]

Μια γυναίκα που εξαφανίστηκε πριν από περίπου 6 μήνες στην Γιούτα των ΗΠΑ, βρέθηκε τελικά να ζει σε μια σκηνή μέσα σε ένα εθνικό πάρκο, διαβιώνοντας με γρασίδι και βρύα, δήλωσαν οι αρχές.

 

Η 47χρονη, το όνομα της οποίας δεν έγινε δημόσια γνωστό, ανακαλύφθηκε την Κυριακή σε μια απομακρυσμένη κατασκήνωση του Εθνικού Δρυμού Uinta-Wasatch-Cache, σύμφωνα με το γραφείο του Σερίφη της κομητείας της Γιούτα. «Αυτή η γυναίκα… έχει χάσει σημαντικό βάρος και ήταν αδύναμη, αλλά προφανώς ήταν πολυμήχανη» ανέφερε η δήλωση.

 

Advertisements

Δική της απόφαση να πάει να μείνει εκεί – Έτρωγε βρύα και γρασίδι για να ζήσει
Οι Αρχές πιστεύουν πως η γυναίκα επέλεξε εθελοντικά να πάει να μείνει εκεί και είχε επιβιώσει με μια μικρή ποσότητα φαγητού που είχε πάρει μαζί της, καθώς και γρασίδι και βρύα. Είχε πρόσβαση σε νερό από ένα κοντινό ποτάμι.

ο τμήμα του Σερίφη άρχισε να αναζητά τη γυναίκα τον Νοέμβριο του 2020, όταν οι αξιωματούχοι της υπηρεσίας Δασών των ΗΠΑ βρήκαν το αυτοκίνητό της εγκαταλελειμμένο στην είσοδο του κάμπινγκ.

Την Κυριακή επέστρεψαν στην περιοχή με ένα drone για να προσπαθήσουν να καταλάβουν εάν η γυναίκα ήταν κάπου εκεί κοντά. Αλλά το drone συνετρίβη μόλις έκανε τον πρώτο κύκλο πάνω από την περιοχή, αναγκάζοντας τους υπεύθυνος να πάνε με τα πόδια για να το βρούνε. Στην επιτόπια έρευνά τους, βρήκαν κάτι που έμοιαζε με εγκαταλελειμμένη σκηνή. Άνοιξαν το φερμουάρ και βρήκαν τη γυναίκα. «Πιστεύουμε ότι εν γνώσει της επέλεξε να παραμείνει στην περιοχή τους μήνες από τον Νοέμβριο του 2020».

 

Advertisements

Οι αξιωματούχοι μετέφεραν την ερημίτισσα σε ένα κοντινό νοσοκομείο για αξιολόγηση της ψυχικής της υγείας, αλλά είπαν ότι δεν έκανε κάτι παράνομο.

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα