Μην χασετε

Νέα καταγγελία για γνωστό σκηνοθέτη: «Έλαμψαν τα μάτια του όταν του είπα ότι πίνω ακόμα γάλα»

Άλλη μια καταγγελία παρενόχλησης από άνθρωπο του θεάτρου, συγκεκριμένα σκηνοθέτη, ήρθε στην επιφάνεια στο κεντρικό δελτίο του Open.

Advertisements

 

Ο 35χρονος Χρήστος, στη συνέντευξη που παραχώρησε κατήγγειλε ότι παρενοχλήθηκε από εκείνον όταν ήταν 14 ετών στην πρώτη τους γνωριμία έξω από έναν κινηματογράφο στην πλατεία Αμερικής.

 

«Άρχισε να μου πιάνει τη μέση και να μου χαϊδεύει τα μαλλιά. Εγώ τον έσπρωξα και του είπα “τι κάνεις εκεί;”. Μου είπε “για να μην τα λέμε εδώ πέρα, δεν πάμε στο σπίτι μου να πιούμε ένα ουίσκι και να κάνουμε και ένα τσιγάρο”; Εγώ του είπα ότι “είμαι μόνο 14 ετών, ουίσκι όχι μόνο δεν πίνω αλλά δεν ξέρω καν τι είναι.  Εγώ κάθε πρωί πίνω γάλα όταν πηγαίνω στο σχολείο. Όταν του είπα αυτό το πράγμα τα μάτια του έλαμψαν, γιατί εγώ ακόμα πήγαινα σχολεία και έπινα γάλα».

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, αρνήθηκε να ακολουθήσει εκείνη την ημέρα και έφυγε.  Ωστόσο, εκείνη δεν ήταν η τελευταία φορά που συνάντησε τον γνωστό ηθοποιό – σκηνοθέτη.

 

Θέλοντας να κυνηγήσει το όνειρό του να γίνει ηθοποιός πήγε σε δραματική σχολή και για δεύτερη φορά έπεσε πάνω στον ίδιο άνθρωπο. «Πήγα το χαρτί και τον αποχαιρέτησα για να φύγω. Εκείνος με σταμάτησε και μου ζήτησε να πάω σπίτι του για να δούμε πώς θα μπορούσα να μπω χωρίς εξετάσεις. Εκεί τα έχασα περισσότερο από ποτέ και μου διέκοψε το όνειρο να γίνω ηθοποιός». Ο άνδρας τόνισε πως ήδη έχει στείλει ένα e-mail στο σωματείο των ηθοποιών με το οποίο καταγγέλλει ονομαστικά το άτομο αυτό».

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα