Μην χασετε

Μπέτυ Λιβανού: «Η ομορφιά μου άνοιξε κάποιες πόρτες. Όλοι έλεγαν ότι ήμουν ένα πολύ ωραίο κορίτσι!»

Η Μπέτυ Λιβανού παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Pop Up. Με αφορμή την καλοκαιρινή παράσταση «Ιστορία χωρίς όνομα» η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε μέσα σε όλα στην ομορφιά που την συνόδευσε από την αρχή της καριέρας της στον χώρο της υποκριτικής.

Advertisements

 

Η Μπέτυ Λιβανού είπε χαρακτηριστικά πως «βέβαια και με βοήθησε η ομορφιά. Όλοι έλεγαν ότι ήμουν ένα πολύ ωραίο κορίτσι! Αυτό μου άνοιξε κάποιες πόρτες».

«Δεν υπήρξα ποτέ Σταρ Ελλάς. Έκανα μια ταινία και μέσα σε αυτήν συμμετέχω στα καλλιστεία. Ίσως από αυτή την εικόνα της ταινίας να έχει δοθεί η εντύπωση στον κόσμο πως έχω συμμετάσχει στα καλλιστεία» πρόσθεσε η ηθοποιός στη μεσημεριανή εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον Alpha. «Σαφώς και το να είσαι ένας όμορφος άνθρωπος βοηθάει. Κακά τα ψέματα. Ανάλογα όμως πως θα το χειριστείς και συ αυτό το θέμα. Αν μείνεις εκεί ή αν προχωρήσεις και λίγο παραπέρα από αυτό».

 

«Δεν έχω καθόλου το άγχος της εικόνας και της ομορφιάς. Ειλικρινά. Είμαι μια θα έλεγα γοητευτική κυρία της ηλικίας μου» συμπλήρωσε η Μπέτυ Λιβανού.

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα