Μην χασετε

Μιχάλης Σεΐτης: Το ψέμα που είπε στους γονείς του για να μην τους στεναχωρήσει και η συγκινητική περιγραφή

Ο Μιχάλης Σεΐτης ήταν σήμερα καλεσμένος στο Πρω1νό και μίλησε στην Φαίη Σορδά για τη συμμετοχή του στο Dancing with the Stars. Ο Παραολυμπιονίκης ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και στο ατύχημα, που του στοίχισε το πόδι του.

Advertisements

Η παρουσιάστρια μίλησε μαζί του και συγκινήθηκε ιδιαίτερα, όταν ο αθλητής μίλησε για το ατύχημα που είχε και τις πρώτες του αντιδράσεις.

«Υπήρχε τρομερή αιμορραγία οπότε έπρεπε να κινηθώ άμεσα. Αμέσως έβγαλα το κινητό μου. Πήρα πρώτα το ασθενοφόρο, μετά πήρα τον φίλο μου που ήμασταν μαζί να έρθει και μετά έναν άλλο φίλο μου. Τους δικούς μου δεν τους πήρα γιατί ήταν αργά και δεν ήθελα να τους ανησυχήσω… Δεν υπήρχε σαν επιλογή να τους πάρω τηλέφωνο», αποκάλυψε ο Μιχάλης Σεΐτης.

Στη συνέχεια περιέγραψε τις πρώτες του στιγμές στο νοσοκομείο. Ο φίλος του είχε ειδοποιήσει ήδη τους δικούς του. «Όταν βγήκα από τις πρώτες βοήθειες ήταν οι γονείς μου απ’ έξω και τους είπα “Όλα καλά, απλά έχω χτυπήσει λίγο το πόδι μου” και μπήκα στο χειρουργείο», δήλωσε για το αθώο ψέμα που είπε.

Η συνέχεια μάλιστα άφησε άφωνη τη Φαίη Σκορδά. Ο Μιχάλης Σεΐτης όχι απλά προσαρμόστηκε άμεσα στη νέα του ζωή, αλλά έτρεξε σε στίβο αρκετά γρήγορα.

«Πήρα μέρος στον πρώτο μου αγώνα τέσσερις μήνες μετά από το απόγευμα. Έβαλα το πρόσθετο μέλος τον Αύγουστο και έτρεξα στους πρώτους αγώνες αρχές Οκτώβρη», δήλωσε αρχικά με την παρουσιάστρια να σοκάρεται. «Τα πέρασα όλα τα στάδια γρήγορα. Βιαζόμουν πολύ γιατί ήθελα να ξανατρέξω, οπότε προσπέρασα μερικά στάδια», συμπλήρωσε ο Παραολυμπιονίκης.

Δείτε το απόσπασμα.

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα