Μην χασετε

Μιχάλης Ρακιντζής: «Είχαν ξηλώσει τα κεραμίδια για να μπουν μέσα στα καμαρίνια που είχαμε»

Ο Μιχάλης Ρακιντζής μίλησε στη Φαίη μας και στο Πρω1νό για τις εκδηλώσεις ακραίου θαυμασμού που έχει δεχτεί στα χρόνια της πορείας του. Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν ψωνίστηκε ποτέ με αυτό και πως το «ψώνιο» του ήταν η μουσική.

Advertisements

«Τη συγκεκριμένη εποχή επειδή το είδος αυτό της μουσικής ήταν κάτι καινούριο, μια πρωτοπορία για τη νεολαία, γιατί στην Ελλάδα πάντα το λαϊκό ήταν το mainstream, λόγω κάποιων ιδιαίτερων συνθηκών έπαιξε πάρα πολύ. Φαντάσου ας πούμε ότι ένα μεγάλο κανάλι όταν ξεκίνησε για έξι μήνες έπαιζε τρία συγκεκριμένα κλιπάκια που είχα κάνει, πρωί μεσημέρι βράδυ επί 24 ώρες για δοκιμή. Αυτό ήταν φοβερή πλύση εγκεφάλου. Προσπαθώ να σου πω γιατί είχε τόση μεγάλη απήχηση αυτό το πράγμα. Οι εμφανίσεις από την πρώτη μέρα γίνονταν σε γήπεδα και όχι σε μαγαζιά. Ήταν άλλα τα μεγέθη. Ο κόσμος είχε άλλη αγάπη και αντιμετώπιση».

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε ακόμα σε εκδηλώσεις ακραίου θαυμασμού και πως το αντιμετώπιζε όλο αυτό που συνέβαινε. «Πολύ νορμαλ το αντιμετώπιζα. Απλά είσαι σε μέρη που υπάρχει πολύς κόσμος και πρέπει να φερθείς ανάλογα. Ήταν λίγο δύσκολο. Είχαμε παίξει στο γήπεδο της Καλαμάτας και ήταν γεμάτο όλο και δεν ξέραμε πως να φύγουμε από εκεί. Ξαναπαίζαμε τα κομμάτια μέχρι να βρούμε έναν τρόπο να φύγουμε.

Και μόλις είπαμε να τελειώσουμε κάνουν ένα ντου και πέφτει το stage κάτω, τα μηχανήματα. Έχουν γίνει τέτοια. Ή έχουν ξηλώσει τα κεραμίδια για να μπουν μέσα στα καμαρίνια που είχαμε», ανέφερε ο Μιχάλης Ρακιντζής που δήλωσε ότι μπορεί να είχαν δύο πούλμαν με σεκιούριτι και η ορμή του κόσμου να ήταν τέτοια που να μην μπορούν να τον χειριστούν.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα