Μην χασετε

Μιμή Ντενίση: «Η κόρη μου κυκλοφορεί με συνοδεία!» – Γιατί το κάνει αυτό η ηθοποιός;

Για άλλη μια φορά με συνεπαίρνει σε μια συνέντευξη και φωτογράφιση που κρατάει περίπου 5 ώρες στα γραφικά στενά της Πλάκας αφού καταφέρνει με το ταμπεραμέντο και την προσωπικότητά της να την κάνει πάλι συγκλονιστική… Μια σταρ σαν τη Μιμή Ντενίση δεν χρειάζεται συστάσεις, μιλάει στο Youweekly.gr και την Τζώρτζια Συρίχα για όλα και εμείς απλά την ακούμε, ενώ οι περαστικοί τη χαζεύουν και άνθρωποι κάθε ηλικίας τη χαιρετάνε…

«Γιατί δεν βάζεις υποψηφιότητα για δήμαρχος;», τη ρωτάω βλέποντας την αγάπη του κόσμου και πώς την αγκαλιάζουν… Η Μιμή, ανάμεσα σε πρόβες και προετοιμασίες για θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές ταινίες, ψάχνει τη δική της στιγμή… Την πειράζω… «Κορίτσι μου, θα βρεις ποτέ τον δικό σου πρίγκιπα;».

Στο Πεδίον του Άρεως που πας δεν φοβάσαι μη σου την πέσουν ναρκομανείς και μετανάστες; Βλέπω που πας εκεί, κάθεσαι και μιλάς μαζί τους.

Δεν φοβάμαι τίποτα και κανέναν. Δεν τους αντιμετωπίζω με κριτική ματιά αλλά σαν ανθρώπους άρρωστους, δεν τους βοηθάει το κράτος αφήνοντάς τους ξέφραγους. Προσπάθησα πολλές φορές να κινητοποιήσω καλλιτέχνες εδώ στην Ελλάδα που είναι πολύ βολεμένοι αλλά δεν τους βλέπω πρόθυμους, όταν τους κάνεις την πρόταση είναι λένε «ναι» σε όλα για να βοηθήσουν και μόλις φτάσει εκείνη η στιγμή σφυράνε αδιάφορα. Όλα για το φαίνεσθαι από τον καναπέ.

Advertisements

Τη Μαριτίνα την αφήνεις να πάει στην επέτειο του Πολυτεχνείου ή στο Πεδίον του Άρεως βόλτα με τους φίλους της;

Είσαι καλά; Το παιδί μου ζει σαν φυλακισμένο, δεν πάει μόνη της πουθενά, είναι 17 χρόνων και είναι παντού με συνοδεία.

Ακόμα και σήμερα δέχεσαι προτάσεις για την πολιτική;

Στο παρελθόν μού έχουν προτείνει πολλές φορές, έχω πει πολλά «όχι», τώρα κάπως ηρέμησαν τα πράγματα αλλά πάντα λέω ποτέ μη λες ποτέ…

Δεν σκέφτηκες ποτέ να τα μαζέψεις και να φύγεις στο εξωτερικό;

Advertisements

Έπρεπε να το είχα κάνει στα 18 μου, τώρα τι να σου πω… Ούτε οι προτάσεις, ούτε οι γνωριμίες μου έλειπαν στο εξωτερικό. Το σίγουρο είναι ότι άμα δεν είχα παντρευτεί και ερωτευτεί εδώ θα είχα φύγει. Η ζωή μου μπήκε σε μια σειρά από μικρή ηλικία οπότε δεν υπήρχε λόγος να φύγω.

Πριν από κάνα δίμηνο «έφυγε» ο Λούης Γεράρδος, σχεδιαστής αγαπημένος σου, «έφυγε» και η Ζωή Λάσκαρη…

Στενοχωρήθηκα με τον Λούη όπως και με τον Μιχάλη Ασλάνη. Μοιάζει σαν ψέμα αυτό που έγινε με τη Ζωή, ακόμα έχω τη φωτογραφία της στο κινητό μου που βγάλαμε πέρσι στα γενέθλιά μου μαζί, ούτε το τηλέφωνό της δεν μπορώ να σβήσω.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα