Μην χασετε

Μικρό μπάνιο: 25 υπέροχες ιδέες σχεδιασμού που θα σας εντυπωσιάσουν

Το να έχετε μικρό μπάνιο είναι σύνηθες φαινόμενο στην χώρα μας, αλλά μην ανησυχείτε – μπορείτε να σχεδιάσετε και να διακοσμήσετε το μπάνιο σας έτσι ώστε να φαίνεται κομψό και εξαιρετικά άνετο. Θέλετε να μάθετε πώς; Δείτε παρακάτω μερικές ιδέες.

Advertisements

 

Χρώματα και στυλ

Καθώς το μπάνιο είναι μικρό, προτιμάτε φωτεινές αποχρώσεις, όλοι γνωρίζουμε ότι επεκτείνουν οπτικά τον χώρο. Ουδέτερο δεν σημαίνει και βαρετό μπάνιο, μπορεί να είναι πολύ ενδιαφέρον και ελκυστικό και είναι εύκολο να το κάνετε με διάφορα ουδέτερα πλακάκια.

Για παράδειγμα, μπορείτε να συνδυάσετε ουδέτερα πλακάκια με σχέδιο τούβλο και εξάγωνο με ένα σκούρο πλακάκι δαπέδου για μεγάλη αντίθεση ή να παίξετε με τρεις διαφορετικούς τύπους ουδέτερων πλακιδίων για να κάνετε το μπάνιο σας πανέμορφο.

Τα έπιπλα μπορεί επίσης να είναι ουδέτερα, ή τουλάχιστον σε ανοιχτόχρωμο ξύλο.

Εάν τα ουδέτερα δεν είναι για εσάς, μπορείτε να επιλέξετε ένα συνδυασμό ασπρόμαυρων χρωμάτων, το οποίο είναι διαχρονικό και κομψό.

 

 

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

Ντεκόρ

Εάν υπάρχει υπάρχει πολύ λίγος χώρος προτιμήστε ντουζιέρα και όχι μπανιέρα ή τουλάχιστον επιλέξτε μια μπανιέρα η οποία πιάνει λίγο χώρο. Ένας ελεύθερος νεροχύτης μπορεί επίσης να είναι μια καλή επιλογή για να διευρύνετε τον χώρο σας.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό φως – τόσο φυσικό όσο και τεχνητό, έτσι θα κάνει τον χώρο σας μεγαλύτερο.

Προσθέστε μερικά διακοσμητικά και γλαστράκια με κατάλληλα φυτά για μπάνιο εφόσον υπάρχει κάποιος χώρος και τέλος βάλτε χαλιά για ζεστασιά και απαλότητα.

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα