Μην χασετε

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις: Πώς θα είναι ο Απρίλιος σύμφωνα με το ζώδιό σου

ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Αποπνέετε έναν άλλον αέρα, έχετε μια έντονη σ∈ξουαλικότητα χάρη στην πανσέληνο που φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων. Αναζητάτε πιο έντονα πράγματα στη σχέση σας, μια δέσμευση, ίσως ακόμη και συμβίωση. Προσέξτε όμως τις εναλλαγές της διάθεσής σας και την αναποφασιστικότητά σας καθώς μπορεί να είστε κυκλοθυμικοί ή/και εσωστρεφείς, επεξεργαζόμενοι τα συναισθήματά σας. Σκεφτείτε αν είστε πράγματι έτοιμοι να επισφραγίσετε τη σχέση σας και να οδηγηθείτε σε ένα βαθύτερο επίπεδο δέσμευσης. Για όσους είστε μόνοι, μια διανοητική συνάντηση με κάποιο άτομο θα μπορούσε να προκαλέσει μια εγκάρδια σχέση. Μην παίρνετε τα πράγματα με ελαφρότητα, ούτε να τα θεωρείτε διασκεδαστικά όταν πρόκειται για τον ∈ρωτα και την αγάπη!

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε την ώθηση από το σύμπαν να κινητοποιηθείτε για να βρείτε την αγάπη χάρη στη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας και το δυναμικό Άρη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας. Το σύμπαν σας προικίζει με θάρρος, εμπιστοσύνη, δύναμη και ενεργητικότητα, και όλα αυτά σας κάνουν απίστευτα ελκυστικούς. Αν είστε μόνοι, θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιο άτομο, πολλά υποσχόμενο, είτε μέσα στη δουλειά σας ή σε μια επαγγελματική συνεστίαση ή ακόμα και μέσω κοινωνικών επαφών. Ωστόσο, σκεφτείτε δύο φορές πριν κάνετε σχέση με ένα συνάδελφό σας ή κάποιον/α ανώτερό  σας. Ό, τι επιθυμείτε, δεν θα φοβάστε τώρα να το διεκδικήσετε. Το πάθος και το σ∈ξαπίλ σας είναι στο ζενίθ τους, το σίγουρο είναι ότι με τη γοητεία σας θα φέρετε πίσω τη σ∈ξουαλικότητα και το πάθος στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να υπάρξουν κάποιες ασαφείς καταστάσεις, αισθάνεστε μπερδεμένοι στην αισθηματική σας ζωή καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον ασαφή δωδέκατο οίκο σας. Όμως η έμφυτη λογική σας και η ευστροφία σας θα σας βοηθήσουν να σκεφτείτε καθαρά. Επιδιώξτε να ξεφύγετε από ό, τι και όποιον/α δεν σας ικανοποιεί, θέτοντας τα όριά σας και γενόμενοι σαφείς και άμεσοι στις ανάγκες σας. Δώστε τη δέουσα προσοχή αν μια παλιά σχέση σας γυρίσει πίσω ή αν κάποιες παλιές δυσάρεστες καταστάσεις δημιουργήσουν εντάσεις. Από αυτόν το μήνα και κατά τους προσεχείς έξι μήνες η πανσέληνος φωτίζει τον ∈ρωτικό πέμπτο οίκο σας και κάνετε μια ξαφνική και νέα στροφή στην ∈ρωτική σας ζωή. Θα μπορούσατε να συναντήσετε τον ∈ρωτα της ζωής σας ή να διευρύνετε την εκτίμησή σας για το άτομο με το οποίο είστε μαζί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θάρρος, τόλμη και έντονο σ∈ξαπίλ σας χαρίζει ο Άρης στον παθιασμένο αλλά  κακεντρεχή όγδοο οίκο σας. Σίγουρα θα έχετε αφθονία από θαυμαστές οι οποίοι θα είναι πρόθυμοι να σας… παρακαλέσουν. Έχετε μια έντονη ∈ρωτική ενέργεια που τραβά όλα τα βλέμματα πάνω σας. Αλλά δεν είστε διατεθειμένοι να παραχωρήσετε την ελευθερία σας καθώς αυξάνεται η επιθυμία σας για ανεξαρτησία. Εάν έχετε μια όχι και τόσο ζεστή και σταθερή σχέση, κάντε προσπάθειες να βελτιώσετε τα πράγματα ή αν δεν γίνεται τίποτα, καλύτερα να χωρίσετε με ήρεμο τρόπο ή ακόμη και να κάνετε ένα διάλειμμα. Το να είστε με τον εαυτό σας δεν είναι και τόσο άσχημο. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να φανταστείτε κάποιες νέες ευκαιρίες που σας περιμένουν. Δεν αξίζει να μένετε σε μια αδιέξοδη σχέση από φόβο και νοσηρή εξάρτηση.

ΛΕΩΝ

Advertisements

Γίνεστε ακόμη περισσότερο φιλικοί και ανοιχτοί, έτσι κάνετε το αντίθετο φύλο να σας πλησιάσει χάρη στον Άρη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Ξεκινήστε μια νέα σχέση αλλά χωρίς να επιδιώκετε να καταλήξετε κάπου. Με το ρομαντισμό και τη σ∈ξουαλικότητά σας, απολαμβάνετε τον ∈ρωτα με όλες σας τις αισθήσεις, τραβάτε την προσοχή του αντίθετου φύλου, ξέρετε πως να προκαλείτε! Η σ∈ξουαλική ένταση είναι τόσο δυνατή που θα είναι σχεδόν αδύνατο να την αγνοήσετε. Αν είστε σε σχέση, προσοχή στα έντονα συναισθηματικά ξεσπάσματα, ειδικά αν νιώθετε περιορισμό της ελευθερίας σας και της ανεξαρτησίας. Αυτός θα μπορούσε να είναι ένας προκλητικός μήνας για τη σχέση σας καθώς η ενεργητικότητά σας και η δύναμή σας θα είναι έντονες και χρειάζεστε κάπου να τις διοχετεύσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξεφύγετε από την καθημερινή ρουτίνα, επιδείξτε το ρομαντισμό και τον αισθησιασμό σας, είναι η παρότρυνση του Άρη στον καθημερινό έκτο οίκο σας και της νέας Σελήνης στον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών και της επέκτασης. Αν είστε καιρό μόνοι, θα μπορούσατε να συνδεθείτε με κάποιο άτομο από έναν άλλο πολιτισμό ή ακόμα με κάποιον/α που ζει μακριά σας. Στηριχτείτε στην καλή επικοινωνία και ανοίξτε εσείς πρώτοι τη συζήτηση, ποτέ δεν ξέρετε τι θα συμβεί. Φλερτάρετε και προβάλετε την αυτοπεποίθησή σας και τη γοητεία σας. Δώστε ιδιαίτερη σημασία στην καλή εικόνα που προβάλετε στους γύρω σας και την καλή σας υγεία αλλά μη παραλείψετε και την ψυχή σας. Η  άσκηση και η υγιεινή ζωή θα ενισχύσουν τη libido σας.

ΖΥΓΟΣ

Μήπως τον τελευταίο καιρό η σχέση σας είχε περίεργα σκαμπανεβάσματα; Από τη μία πλευρά, θέλετε να είστε περισσότερο εξωστρεφείς, ωστόσο, έχετε αντιμετωπίσει σύγχυση και αβεβαιότητα, ίσως ακόμα εισπράξατε χειραγώγηση ή γίνατε υποχείριο ψυχολογικών τεχνασμάτων. Με τον Άρη στον ∈ρωτικό πέμπτο οίκο σας και τη νέα Σελήνη να ενεργοποιεί τον παθιασμένο και απόκρυφο όγδοο οίκο σας, η αγάπη σας άλλοτε σας πλησιάζει και άλλοτε απομακρύνεται. Υπάρχουν στιγμές που δεν μπορείτε να ψυχολογήσετε τη διάθεση του συντρόφου σας. Τολμήστε να κάνετε ένα μεγάλο βήμα προς τα πίσω, είναι πιθανώς συνετό και αναγκαίο να το κάνετε. Το σίγουρο είναι ότι από αυτό το μήνα, αρχίζετε να αποκτάτε διαύγεια πνεύματος και να δίνετε απαντήσεις στα ερωτήματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναμείνατε ένα τολμηρό νέο ξεκίνημα στην αισθηματική σας ζωή. Η Αφροδίτη στον έντονα συναισθηματικό και μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, η νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και η πανσέληνος στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας δημιουργούν κάποιες μικρές ανακατατάξεις και μπερδέματα αλλά δεν είναι απαραίτητα κακές. Οι άνθρωποι αναπτύσσονται και εξελίσσονται, το ίδιο και οι ανάγκες τους. Εάν η δέσμευση είναι εδώ και καιρό στο μυαλό σας, αυτός ο μήνας θα μπορούσε να ανοίξει μια νέα διάσταση στη ψυχή σας και να αφυπνίσει τα οφέλη της συντροφικότητας. Ή, μπορεί να αναθεωρήσετε τους όρους της υπάρχουσας σχέσης σας και να τις εναρμονίσετε με τις τρέχουσες ανάγκες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Advertisements

Γελάστε, παίξτε και διασκεδάστε! Τα διανοητικά παιχνίδια είναι σε θέση να φέρουν μια παθιασμένη αγάπη στο πλάι σας χάρη στην Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σταθερών σχέσεων. Αυτό το μήνα εκπέμπετε ένα άγριο πάθος, φλερτάρετε πολύ, είστε ομιλητικοί και ρομαντικοί και με τη γοητεία σας μπορείτε να κατακτήσετε όποιον/α θέλετε! Με μεγάλη ευκολία κάνετε πνευματώδη πειράγματα, λέτε αστεία όπου κι αν πάτε. Έχετε τη διάθεση να περιποιηθείτε τον εαυτό σας για να προσελκύσετε την προσοχή, προκαλώντας μόνο πάθος! Αν είστε σε σχέση, οι  επικοινωνιακές σας ικανότητες θα είναι αυξημένες, έτσι θα μπορούσατε να φέρετε πιο κοντά σας τον αγαπημένο σας, νιώθετε ότι έχετε καταφέρει να εναρμονίσετε το μυαλό και την καρδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ζωή δεν είναι μόνο καθήκοντα και εργασία! Έχετε έντονη διάθεση για ∈ρωτα και αγάπη αυτό τον μήνα χάρη στη νέα Σελήνη η οποία ενεργοποιεί τον ∈ρωτικό πέμπτο οίκο σας. Παρά το πολυάσχολο πρόγραμμά σας, εσείς βρίσκετε χρόνο για ∈ρωτα και διασκέδαση κι αυτό θα είναι μια πρόκληση για σας. Το επαγγελματικό πρόγραμμά σας μπορεί να σας κρατήσει απασχολημένους αλλά το μυαλό σας δεν θα είναι και τόσο πολύ στην εργασία σας. Ενδέχεται μάλιστα, κάποιοι από εσάς να συναντήσετε τον ∈ρωτα μέσα στο χώρο της εργασίας σας. Ή, θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον/α μέσα από καλλιτεχνικές δραστηριότητες ή κάνοντας απλά μια βόλτα χαλαρώνοντας. Αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας να ανταποκριθεί στις αισθησιακές απολαύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξεκινήσετε να διεκδικείτε πράγματα για τον εαυτό σας και να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας άμεσα! Η Αφροδίτη στον ∈ρωτικό πέμπτο οίκο σας, η νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και ο Άρης στο ζώδιό σας σας καλούν να είστε πιο συναισθηματικοί στο σπίτι σας ή μαζί με την οικογένειά σας, ίσως ακόμα κάποια νοσταλγικά συναισθήματα βγουν στην επιφάνεια. Αναλώστε ποιοτικό χρόνο με το σύντροφό σας κι αν επιδιώκετε εγκυμοσύνη είναι δυνατόν να συμβεί αυτό το μήνα. Ένα νέο μέλος θα μπορούσε να μπει στην οικογένειά σας. Αλλάζοντας πολλά πράγματα από τον εαυτό σας και βλέποντας τα πράγματα κάτω από διαφορετικό πρίσμα, θα έχει θετική επίδραση και στη σχέση σας. Ωστόσο, προσέξτε την επιθετικότητά σας ή την ανυπομονησία σας, καθώς τώρα δεν θα είστε και τόσο ανεκτικοί.

ΙΧΘΥΣ

Δίνετε ιδιαίτερη σημασία στο σ∈ξ και τα χρήματα, ίσως ακόμα έρθετε αντιμέτωποι με φοβίες και νοσηρές εξαρτήσεις καθώς ο Άρης κινείται στο θολό δωδέκατο οίκο σας και η πανσέληνος φωτίζει τον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας. Μερικές κρυμμένες δυσαρέσκειες μπορεί να βγουν στην επιφάνεια. Δεν θα ήταν άσχημο να προσπαθήσετε να θεραπεύσετε τις πληγές του παρελθόντος, ειδικά αν έχετε φτάσει σε ακραίο σημείο, αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ καλά προτού εξαπολύσετε επίθεση. Αυτός ο μήνας θα μπορούσε να σας φέρει μια δέσμευση, μια εγκυμοσύνη ή μια κοινή οικονομική κίνηση. Ή αντίθετα, θα μπορούσε να υπάρξει ένας χωρισμός ή διαίρεση των περιουσιακών σας στοιχείων. Συμπεριφερθείτε με ανωτερότητα, ακόμα και ένας χωρισμός θα μπορούσε να είναι φιλικός.

e-zwdia.gr

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα