Μην χασετε

Τρίτη 31/03: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Σήμερα, ο Άρης συναντά τον Κρόνο στον Υδροχόο και θα αντιληφθούμε πόσο σημαντικό είναι να μπορούμε να διαχειριστούμε σωστά την ενέργειά μας, καταφέρνοντας τους στόχους που έχουμε βάλει.

Advertisements

Καλούμαστε να αναλάβουμε δράση, να είμαστε δυναμικοί, να πάρουμε πρωτοβουλίες κι αποφάσεις που μπορεί να είναι γενναίες ή και σκληρές, είναι όμως αναπόφευκτες, αν θέλουμε να ηγηθούμε, να υποστηρίξουμε ένα εγχείρημά μας ή να λύσουμε διάφορα προβλήματα.

Οι κινήσεις μας πρέπει να είναι συντονισμένες, μεθοδικές και όχι παρορμητικές και αψυχολόγητες, για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, διαφορετικά δε θα γλυτώσουμε εμπλοκές, κόντρες και κάθε προσπάθειά μας θα αποτύχει.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Υδροχόοι αναγκάζεστε να αναλάβετε τα ηνία και με στοχευμένες κινήσεις και πολύτιμο εργαλείο την εμπειρία σας θα πετύχετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις.

Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί, αν δεν έχετε υπομονή και σύστημα, δε θα καταφέρετε να αντέξετε τους κραδασμούς και να λύσετε τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν στη σχέση, τα επαγγελματικά σας ή την οικογένειά σας. Πιθανόν κάποια ζημιά στο σπίτι να μην αποκαθίσταται.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί «ανάγκα και θεοί πείθονται» λέει το ρητό και εσείς θα σπρωχτείτε από τα πράγματα να βρείτε τρόπους να αντεπεξέλθετε σε οικονομικά ζητήματα, περιορίζοντας σπατάλες και αχρείαστα έξοδο, προκειμένου να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας.

Πηγή

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα