Μην χασετε

Με αυτό το trick θα δημιουργήσετε τα πιο κομψά βραδινά looks αυτή την εποχή

Δημιουργήστε πολλά επίπεδα στις εμφανίσεις σας

Advertisements

Το να βρει μία γυναίκα το ιδανικό outfit για μία βραδινή της έξοδο είναι μία ιδιαίτερα περίπλοκη υπόθεση είτε είναι καλοκαίρι είτε είναι χειμώνας. Συνήθως κοιτάμε την ανοιχτή ντουλάπα για αρκετή ώρα μέχρι να βρούμε τι θέλουμε να φορέσουμε. Η διαδικασία αυτή βέβαια γίνεται ακόμα πιο δύσκολη το χειμώνα, αφού οι χαμηλές θερμοκρασίες δεν μας αφήνουν και πολλά περιθώρια να ντυθούμε απλά. Θα πρέπει λοιπό να βρούμε έναν stylish τρόπο να συνδυάσουμε τα αγαπημένα μας κομμάτια με τέτοιο τρόπο ώστε να είμαστε κομψές αλλά και να προστατευτούμε από το κρύο. Για αυτές ακριβώς τις περιπτώσεις, ο κόσμος της μόδας ανακάλυψε το layering, την δημιουργία διάφορων επιπέδων στο ντύσιμο μας. Με αυτό τον τρόπο νιώθουμε άνετα ακόμα και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες και ταυτόχρονα όμορφες και κομψές.

Το layering εφέ μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο εάν σκοπεύετε να βγείτε βόλτα για ποτό ή φαγητό μετά τη δουλειά σας. Θα χρειαστείτε ένα look, το οποίο είναι κατάλληλο για το γραφείο αλλά και για την έξοδο σας. Έτσι, μπορείτε να συδυάσετε ένα μαύρο skinny παντελόνι με ένα blazer σε καρό μοτίβο ή σε έντονη απόχρωση μαζί με ένα ζιβάγκο και πουκάμισο. Σίγουρα θα προστατευτείτε από το κρύο και επίσης σίγουρα θα είστε πολύ κομψή όλη την ημέρα. Ολοκληρώστε το σύνολο σας με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες.

Αν επιθυμείτε να φορέσετε ένα φόρεμα με παγέτες σε κάποια χειμερινή σας έξοδο, μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα ζιβάγκο και ένα πουκάμισο. Θα δημιουργήσετε επίπεδα και ένα πολύ stylish σύνολο.

Για γυναίκες που αγαπούν λίγο παραπάνω το formal look, τα κοστούμια είναι εξίσου μια πολύ καλή εναλλακτκή επιλογή για τις βραδινές εμφανίσεις αυτής της εποχής. Επιλέξτε ένα κοστούμι σε έντονη απόχρωση και συνδυάστε το με ένα lingerie top σε μαύρη απόχρωση. Μαζί με το blazer μπορείτε να φορέσετε ένα leather παλτό ή μία γούνα. Έτσι uθα νιώθετε άνετα αν η θερμοκρασία είναι χαμηλή, ενώ αν ζεσταθείτε μπορείτε να μείνετε με το βραδινό τοπ που έχετε επιλέξει.

Πηγή φωτογραφιών : Instagram

Advertisements

Επιμέλεια: Κατερίνα Πιπέρη
Πηγή: gynaikamagazine.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα