Μην χασετε

Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου: Τι αποκάλυψε για τη σχέση της με τη Μάρθα

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, «Όλα λάθος» και μίλησε τόσο για την διαμάχη της με την ετεροθαλή αδελφής της, Μάρθα Κουτουμάνου, τη σύλληψη του πατέρα της, αλλά και τη σχέση του με την Νατάσα Καλογρίδη.

Advertisements

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ρωτήθηκε τόσο για την δικαστική περιπέτεια που είχε πριν από λίγο καιρό ο πατέρας της. «Ήταν σοκαριστικό ο πατέρας μου να είναι στη φυλακή για κάτι που δεν είχε κάνει», σχολίασε.

Βέβαια, μίλησε και για την Νατάσα Καλογρίδη και όλους εκείνους που σχολιάζουν έντονα τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο. «Καλό είναι ο κόσμος να μην κρίνει την προσωπική ζωή των άλλων», αναφερόμενη βέβαια στον ντόρο που έχει γίνει για τη σχέση του πατέρα της με την ηθοποιό. Επίσης, όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος τη ρώτησε ευθέως πώς πιστεύει πως θα αντιδρούσε η μητέρα της αν έβλεπε τώρα τον πατέρα της σε σχέση με τη Νατάσα Καλογρίδη, εκείνη είπε με χιούμορ: «Η μητέρα μου αγαπούσε πολύ τον πατέρα μου και δεν θα ήθελε να είναι μόνος του».

Και τόνισε: «Εγώ θέλω ο πατέρας μου να είναι ευτυχισμένος. Να είναι καλά. Αν αυτή η σχέση τού δίνει περισσότερες καλές στιγμές, να είναι, αν όχι, να μην είναι».

Φειδωλή ήταν στη σχέση της με την αδελφή της, Μάρθα Κουτουμάνου η Μαρία Ελένη, καθώς είπε ότι δεν θα ήθελε να αναφερθεί σε ό,τι έχει συμβεί. Στα μόνα που αρκέστηκε είναι ότι η σχέση της με την Μάρθα, όπως και με τα άλλα δύο αδέλφια της δεν ήταν ποτέ δεμένη, καθώς δεν ζούσαν ποτέ στο ίδιο σπίτι.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα