Μην χασετε

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Δείτε πώς αντέδρασε όταν τη ρώτησαν για την πρόταση στην Καλογρίδη να «υποδυθεί» τη Ζωή Λάσκαρη (video)

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη και μίλησε στην εκπομπή «Όλα Καλά» για όσα ζει στη συμπρωτεύουσα και γενέτειρα της μητέρας της, Ζωής Λάσκαρη. Η θεατρική παραγωγός και ηθοποιός δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό της και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της δημοσιογράφου.

Advertisements

Ανάμεσα σε άλλα, μίλησε για την προβολή που έχει πάρει η προσωπική ζωή του πατέρα της, Αλέξανδρου Λυκουρέζου. «Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να σκέφτομαι γιατί το ένα και γιατί το άλλο. Όλα αυτά γίνονται μέσα στη ζωή. είναι ένας άνθρωπος που έχει ζήσει τη ζωή του. έχει αποδείξει ποιος είναι. Δεν είναι ότι το συμμερίζομαι να εκθέτουν οι άνθρωποι την προσωπική τους ζωή. όμως ότι έγινε θα το πάρω πιο αστεία… και τι έγινε; Ενοχλεί κανέναν στο κάτω κάτω;», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ερώτηση όμως της έγινε και για την πρόταση που δέχτηκε η σύντροφος του πατέρα της, Νατάσα Καλογρίδη, για να υποδυθεί το ρόλο που ενσάρκωσε η μητέρα της στην παράσταση «Μαριχουάνα Στοπ».

«Καμία σχέση. Έχει γίνει η πρόταση αλλά καμία σχέση. Δεν ξέρω είναι του κ. Βάλαρη η απόφαση ποια θα διαλέξει», αρκέστηκε να δηλώσει.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα