Μην χασετε

Μαντώ Γαστεράτου: Το γράμμα και οι φωτογραφίες που έλαβε στο NOMADS και την έκαναν να κλάψει

Συναισθηματικά φορτισμένο ήταν για την Μαντώ Γαστεράτου το αποψινό επεισόδιο του NOMADS, καθώς, μία ημέρα αφότου η ομάδα της την ψήφισε ως «μονομάχο», πήρε ένα γράμμα από τους δικούς της ανθρώπους που την έκανε να κλάψει.

«Κοίτα να δεις που πάλι θα κλάψω!», είπε η παίκτρια ανοίγοντας τον φάκελο και, αναγνωρίζοντας τον γραφικό χαρακτήρα του πατέρα της, διάβασε την επιστολή, η οποία συνοδευόταν από τρεις φωτογραφίες.

Χωρίς να κρύβει τη συγκίνησή της, η Μαντώ μοιράστηκε με τους τηλεθεατές όσα της έγραψαν οι γονείς και ο αδερφός της, ενώ έδειξε και τις φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία που της έστειλαν, μαζί με μια εικόνα της Παναγίας για να την προσέχει.

«Τους αγαπάω πάρα πολύ και ανυπομονώ να τους δω από κοντά. Τους σκέφτομαι κάθε μέρα, τους σκέφτομαι πριν το αγώνισμα, όταν περνάω δύσκολα ή πιέζομαι συναισθηματικά… Σκέφτομαι πως ό,τι και να γίνει, εκείνοι είναι εκεί για μένα, τους αγαπώ και μ’ αγαπούν και αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο στον κόσμο. Ξέρω ότι με σκέφτονται, τους σκέφτομαι κι εγώ και παίρνω δύναμη από αυτό. Η αγάπη είναι πολύ πολύ μεγάλο πράγμα!», εξομολογήθηκε.

Advertisements

Δείτε στο βίντεο το απόσπασμα:

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα