Μην χασετε

Μίντι φορέματα: Ποια είναι τα ιδανικά παπούτσια για να τα συνδυάσετε

Καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα δεν μπορεί να είναι ολοκληρωμένη χωρίς την παρουσία ενός μίντι φορέματος. Μιλάμε, εξάλλου, για ένα φόρεμα που το μήκος του μπορεί να φανεί εξαιρετικά κολακευτικό για γυναίκες κάθε ύψους και ανάλογα τη σιλουέτα του ρούχου, κάθε σωματότυπου- αρκεί οι συνδυασμοί να είναι οι πιο έξυπνοι.

Advertisements

 

Ένα μίντι φόρεμα μπορεί να είναι σε στενή ή σε loose γραμμή, μίνιμαλ αισθητικής ή πιο vintage, με φουσκωτά μανίκια, με ζώνη στη μέση, να είναι σε ίσια γραμμή ή με πιέτες στη φούστα και βολάν, να έχει χρώματα και έντονα prints, όπως τα φλοράλ, το λεοπάρ και τα καρό, ή να είναι μονόχρωμο και λειτουργήσει υπέροχα σε μονοχρωματικά ή σε ton sur ton outfits.

Ποιο, όμως, είναι το ιδανικό ζευγάρι παπούτσια για να συνδυάσετε μ’ ένα μίντι φόρεμα; Το καλό με τα μίντι φορέματα είναι ότι μπορείτε να τα φορέσετε σχεδόν με ό,τι ζευγάρι παπούτσια μπορείτε να σκεφτείτε, αρκεί να είναι μία επιλογή συμβατή με το στιλ σας και να έχετε μελετήσει την περίσταση για την οποία θα επιλέξετε ζευγάρι για συνδυάσετε με το look σας.

 

Ανάμεσα στις επιλογές που έχετε, σε παπούτσια που ταιριάζουν ιδανικά με μίντι φορέματα, είναι ασφαλώς οι μπότες: είτε επιλέξετε ένα ζευγάρι ankle boots– κατά προτίμηση μυτερές,  με τακούνι ή σε πλατφόρμα – αφήνοντας ακάλυπτο μέρος της γάμπας είτε ένα ζευγάρι knee-high που θα μπορεί να “χαθεί” κάτω από το φόρεμά σας ή ακόμα και να διακρίνεται από ένα σκίσιμο, οι μπότες αποτελούν μία ασφαλή και σίγουρη στιλιστικά επιλογή.

Οι western μπότες είναι μία ακόμα πρόταση που έχει αποδειχτεί ότι “δένει” καλά με ανάλαφρα (λίγο boem) μίντι φορέματα ή shirt dresses, ενώ στη χρονιά που οι wellies (γαλότσες) έγιναν must-have μη διστάσετε να δοκιμάσετε έναν συνδυασμό με γαλοτσάκια, που θα σας εξασφαλίσει ασφάλεια και από τη βροχή.

Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες είναι μία επιλογή που εξασφαλίσει elegance και κάνει ιδανικό το look σας για πιο “επίσημες” περιστάσεις, ενώ αντίθετα ένα ζευγάρι sneakers θα λειτουργήσει ως ο ρυθμιστής του ύφους στο σύνολο σας  χαρίζοντας του έναν πιο χαλαρό χαρακτήρα. Αν θέλετε κάτι άνετο και classy, ένα ζευγάρι ανδρόγυνα παπούτσια, όπως loafers και oxfords, θα δημιουργήσουν το κατάλληλο ύφος για να εντυπωσιάσετε.

 

Advertisements

The Looks

Με κnee – high μπότες

 

Με sneakers

 

Με ankle boots

 

Με γαλοτσάκια

 

Με γόβες

Advertisements

 

Με western boots

 

Με mules

 

Με ανδρόγυνα παπούτσια

 

ΠΗΓΗ

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα