Μην χασετε

Μήνυμα αγάπης και στήριξης στον Κώστα Σπυρόπουλο από την Χριστίνα Πολίτη: «Ο πιο γλυκός σύντροφος»

Έντονα ακουγόταν τα τελευταία εικοσιτετράωρα στον χώρο της showbiz και του θεάματος η είδηση ότι σύντομα πρόκειται να αποκαλυφθεί το όνομα ενός πασίγνωστου ηθοποιού και θιασάρχη που εμπλέκεται σε υπόθεση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά σε γυναίκες συναδέλφους.

 

Ήδη χθες από τις πρωινές εκπομπές μαθαίναμε ότι από την επόμενη εβδομάδα πέντε γυναίκες έχοντας συμβουλευθεί δικηγόρο θα κατονόμαζαν δημόσια το πρόσωπο αυτό, ωστόσο, η αποκάλυψη ήρθε αρκετά νωρίτερα.

 

Advertisements

Μόλις πριν από λίγη ώρα, η Αγγελική Λάμπρη, η Τζένη Μπότση και η Λουκία Μιχαλά με αναρτήσεις τους στα social media κατηγόρησαν τον Κώστα Σπυρόπουλο για απαράδεκτες κινήσεις γενετήσιου χαρακτήρα ενώπιόν τους προκειμένου να συμβάλλουν κι εκείνες από την πλευρά τους στο να περιοριστούν αντίστοιχα φαινόμενα σε κάθε χώρο.

Χθες το βράδυ, η Χριστίνα Πολίτη, η γνωστή κοσμικογράφος και σύντροφος του Κώστα Σπυρόπουλου, προχώρησε σε μία πολύ τρυφερή ανάρτηση με αποδέκτη τον ηθοποιό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχοντας μάλλον αφουγκραστεί το υπολανθάνον κλίμα για εκείνον στον χώρο και θέλοντας να εκφράσει τη στήριξή της προς το πρόσωπό του.

 

«Ο Κώστας μου, ο πιο γλυκός σύντροφος, ο πιο υποστηρικτικός άνθρωπος, ο απόλυτος μπαμπάς της ευρύτερης οικογένειάς μας», έγραψε σε ποστ που ανέβασε στο Facebook.

Advertisements

Όπως και να έχει, πρόκειται για μία πολύ δύσκολη στιγμή και για τους δύο δεδομένου ότι έρχονται αντιμέτωποι με τα φώτα της δημοσιότητας για έναν διόλου ευχάριστο λόγο. Η χρονική περίοδος που «έσκασε» η βόμβα προκαλεί αμηχανία σε όλους, καθώς η Χριστίνα Πολίτη κάνει τις τελευταίες πρόβες πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής «ΣΟΥΚΟΥ Family» στον ΣΚΑΪ που θα συμμετέχει πλάι στους Χάρη και Αντελίνα Βαρθακούρη. Μάλιστα είχε ανακοινωθεί πως ο αγαπημένος της θα ήταν αύριο καλεσμένος στο πλατό- μένει τώρα να δούμε αν θα ακυρώσει την εμφάνισή του.

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα