Μην χασετε

Μάθετε ποια είναι η αισθηματική αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας για το ζώδιο σας (30/12 –05/01)

ΚΡΙΟΣ 

Δεν πρόκειται να κοιμηθείτε και πολύ αυτή την εβδομάδα, ο κυβερνήτης πλανήτης σας ο Άρης στον Τοξότη και στον επεκτατικό ένατο οίκο σας σάς βάζει σε συνεχή κίνηση, θέλετε να ξεφύγετε από την ανία και τη μονοτονία της ζωής σας. Ο κόκκινος πλανήτης σας δίνει μια ώθηση ενέργειας να σχεδιάσετε ένα ταξίδι, να ζήσετε την περιπέτεια χωρίς να σκέφτεστε το αύριο. Πηγαίνετε όσο πιο μακριά μπορείτε!

Ένα ταξίδι έξω από την πόλη σας ή ακόμα και μια ημερήσια εκδρομή όχι μόνο θα σας ενθουσιάσουν αλλά και θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε νέα πρόσωπα. Ή απλά η περιπλάνηση στην πόλη σας, θα μπορούσε να επανεκκινήσει την έμπνευσή σας και το πάθος σας. Μην αφήνετε τους άλλους ανθρώπους να σας πουν τι να κάνετε. Καλύτερα να κάνετε το δικό σας, ειδικά αν οι φίλοι σας κινούνται με ρυθμούς χελώνας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης στον Τοξότη και στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας βάζει φωτιά στα πάθη σας και σας προτρέπει να πάρετε την πρωτοβουλία να αποσαφηνίσετε τι κρύβεται πίσω από αυτό το λάγνο βλέμμα. Αν κάθεστε άπραγοι, είστε καταδικασμένοι! Κάντε την πρώτη κίνηση και μιλήστε σε αυτόν/ήν που σας ενδιαφέρει, ίσως και να διαπιστώσετε ότι υπάρχει κοινό μέλλον.

Αν είστε σε σχέση, έχετε … ξέφρενα συναισθήματα, ίσως ακόμα και να βασανίζεστε μέσα σας αλλά θέλετε να μιλήσετε. Διευκρινίστε ποιο είναι το ιδανικό σενάριο για σας. Επισήμανση: Έχετε μια επιθυμία να ξεφύγετε από τα «ασφαλή» πρότυπά σας, έτσι, είτε είστε μόνοι, είτε δεσμευμένοι, πυροδοτήστε μια συζήτηση και δείτε αν πιάσει φωτιά! Ενώ μπορεί να θέλετε πάση θυσία να ζήσετε καυτά πάθη, ο Άρης συνιστά σωστές αισθηματικές επιλογές.

Advertisements

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διάθεσή σας γίνεται αυθόρμητη και ζωντανή, χάρη στον Άρη στον Τοξότη και στον έβδομο οίκο σας, της δέσμευσης. Μιλάτε με όλο τον κόσμο, έχετε την επιθυμία να κοινωνικοποιηθείτε, να κάνετε ταξίδια, είτε με τον αγαπημένο σας ή καλύτερα μόνοι σας. Αν είστε καιρό μόνοι, κάποιος/α από μακριά ίσως κεντρίσει το ενδιαφέρον σας με τις γνώσεις και τις εμπειρίες του.

Μην αφήσετε τα χιλιόμετρα να σας χωρίσουν, ζήστε αυτές τις μοναδικές στιγμές! Κι αν είστε σε σχέση βάλτε κατά μέρος τον εγωισμό και την αλαζονεία σας, θα αποσταθεροποιήσουν τη σχέση σας. Τι θέλετε πραγματικά; Προσέξτε, διαφορετικά θα μπορούσατε να ξεσηκώσετε δράμα και θύελλες. Η απομάκρυνση, όταν νιώθετε οργή και θυμό, είναι απαραίτητη για να αποφευχθούν η συναισθηματική πίεση και το άγχος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης στον Τοξότη και στον καθημερινό έκτο οίκο σας απαιτεί οργάνωση και τάξη στη ζωή σας. Δεν υπάρχει πλέον χρόνος να αναβάλετε την ανάλυση της ∈ρωτικής σας ζωής, φιλοσοφώντας κάποια πράγματα, ούτε και να παίρνετε σοβαρά τα πάντα. Το συναισθηματικό ζώδιό σας είναι δεμένο με το παρελθόν, αλλά ο κόκκινος πλανήτης σας ζητά να κοιτάξετε το τώρα, το χθες είναι παρελθόν και το αύριο δεν το γνωρίζετε.

Αν κάποιος/α απέρριψε τους θησαυρούς της ψυχής σας, σίγουρα θα βρεθεί άλλο πρόσωπο που θα τους εκτιμήσει. Έχετε σκεφτεί ότι μήπως δίνετε υπερβολική σημασία στις λεπτομέρειες, και μερικές φορές χωρίς κανένα προφανή λόγο; Γιατί βασανίζετε άδικα την ψυχή σας και τα βάζετε με τον εαυτό σας;

ΛΕΩΝ

Το σύμπαν σας φέρνει ένα μεγάλο δώρο, το βέλος του θεού ∈ρωτα βρίσκει στόχο την καρδιά σας. Ο Άρης στον Τοξότη και στον ∈ρωτικό πέμπτο οίκο σας σάς προικίζει με χαρά και ενθουσιασμό, αυξάνοντας το ρομαντισμό και το πάθος σας. Ίσως ξυπνήσετε το πρωί και ανακαλύψετε ότι θέλετε να ζήσετε μια νέα ζωή, ίσως ακόμα οργανώσετε ένα ταξίδι.

Advertisements

Αναθερμάνετε το πάθος με την αγάπη σας, κάντε πράγματα μαζί, όπως πηγαίνοντας σε ένα πολιτιστικό γεγονός ή βλέποντας μια απογευματινή παράσταση στο θέατρο. Αν είστε καιρό μόνοι, θα μπορούσατε να νιώσετε πάθος για κάποιον/α που σας μαγεύουν οι πεποιθήσεις του/της και η φιλοσοφία του για τη ζωή. Αυτές οι συναρπαστικές συζητήσεις ενδεχομένως να εξελιχθούν στο … κρεβάτι. Μην αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας, πάρτε το ρίσκο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στον Τοξότη και στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, στρέφει όλη την ενέργειά σας στο σπίτι σας, έτσι θα μπορούσατε να περάσετε τις μέρες σας στο σπίτι σας, είναι αυτός ο οικείος χώρος που σας βοηθά να πάρετε φωτιά με τον αγαπημένο σας! Ίσως ακόμα καλέσετε σε δείπνο μια ομάδα φίλων που ζει μακριά σας.

Αν καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι ο αγαπημένος σας είναι αναξιόπιστος ή σας προσβάλλει επικρίνοντάς σας, θα επαναστατήσετε. Μη χάσετε την ψυχραιμία σας αν κάποια παλιά ζητήματα του παρελθόντος προκύψουν ξαφνικά. Σε περίπτωση που νιώθετε το άγχος σας να αυξάνεται, πηγαίνετε μια βόλτα στην παραλία, ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό, θα αισθανθείτε ανανεωμένοι.

ΖΥΓΟΣ

Τολμήστε να μιλήσετε! Έχετε έμπνευση και πειθώ, είστε επικοινωνιακοί και κάπως φλύαροι καθώς ο Άρης στον Τοξότη κινείται στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Μια συνομιλία με το πρόσωπο που έχετε καιρό στο μυαλό σας θα μπορούσε να πάει εξαιρετικά καλά, γι’ αυτό μην φοβάστε να θέσετε μια τολμηρή πρόταση. Πρέπει να επεκτείνετε τις κοινωνικές επαφές σας, έτσι πάρτε το ρίσκο και βρείτε τους ομοϊδεάτες σας. Είναι βέβαιο ότι μέσα από το ευρύ κοινωνικό σας δίκτυο θα υπάρχει κάποιος/α που θα ανάψει τα πάθη σας. Είστε σε σχέση; Σκεφτείτε πολύ καλά αυτό που θέλετε να πείτε και μιλήστε ευγενικά, η επιθετικότητα και ο στόμφος στις συνομιλίες σας θα απομακρύνουν το αντικείμενο του πόθου σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σταθερότητα και αυθορμητισμό σας φέρνει ο Άρης στον Τοξότη και στο δεύτερο οίκο σας, της ασφάλειας και των χρημάτων. Η ανάγκη σας να χαρείτε τη ζωή και να ζήσετε την περιπέτεια ίσως όμως να σας βάλει σε οικονομικούς μπελάδες. Μπορεί επίσης να έχετε κάποιες απρογραμμάτιστες δαπάνες που φέρνουν συγκρούσεις στη σχέση σας. Όσο μπορείτε αποφύγετε να συζητάτε για χρήματα και αντιμετωπίστε τις εκκρεμότητές σας με δύναμη και θάρρος.

Κάντε αυτό το ταξίδι που ονειρευόσασταν αλλά μη ξοδεύετε ασύστολα τα σκληρά κερδισμένα μετρητά σας. Ή σχεδιάστε έναν πιο ρεαλιστικό προϋπολογισμό για το 2020. Δουλεύετε σκληρά για να έχετε χρήματα, έτσι φροντίστε να επενδύσετε για το μέλλον και παράλληλα απολαύστε το τώρα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στον Τοξότη σας επισημαίνει ότι ήρθε η ώρα του ∈ρωτικού παιχνιδιού. Περάστε τις μέρες σας ασχολούμενοι με δραστηριότητες που γεμίζουν την ψυχή σας: Ταξίδια, γνώση, περιπέτειες, ρίσκα. Ο Άρης φέρνει μια ρομαντική και ενθουσιώδη νότα στη σχέση σας και σας καλεί να αποσαφηνίσετε αν μπορείτε να συνεργαστείτε με τον αγαπημένο σας. Πώς επιλύετε τις διαφορές σας; Το κλειδί για μια ισχυρή ∈ρωτική σχέση είναι ο συμβιβασμός και η ανεξαρτησία. Μη βιάζεστε να φτάσετε στη γραμμή του τερματισμού, η διαδρομή είναι πραγματικά εξίσου σημαντική όσο και ο προορισμός. Η σχέση σας θα μπορούσε να υποβληθεί σε δοκιμασία, ειδικά αν το δυναμικό της δεν είναι ισορροπημένο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νιώθετε χαμηλή την ενέργειά σας και κουρασμένοι ταυτόχρονα καθώς ο Άρης στον Τοξότη κινείται στο νωχελικό δωδέκατο οίκο σας. Εσείς που είστε τόσο δραστήριοι και ενεργητικοί, τώρα δεν θέλετε να κάνετε τίποτα. Μήπως μια παλιά πληγή εξακολουθεί να ταλανίζει την ψυχή σας; Τι λέτε για ένα συμβιβασμό με το παρελθόν;

Advertisements

Αν συνεχώς τρέχετε να «σώσετε» τους εκάστοτε ∈ρωτικούς συντρόφους σας και έχετε παραμελήσει τον εαυτό σας, ξέρετε πόσα πολλά έχετε στερηθεί; Μπορεί επίσης να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κρυμμένες καταστάσεις που σας εξοργίζουν και οι οποίες έρχονται στο φως. Να θυμάστε ότι κάθε άτομο που έχει έρθει στη ζωή σας είναι για να σας αποκαλύψει μια κρυφή πτυχή του εαυτού σας, κάτι που δεν το είχατε αντιληφθεί μέχρι τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αναμείνατε μια έντονη κοινωνική ζωή καθώς ο Άρης στον Τοξότη και στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας θα μπορούσε να σας κάνει να γυρίζετε στην πόλη σας από το πρωί μέχρι το βράδυ. Συγκεντρώστε τους φίλους σας και διασκεδάστε, πάτε σε ένα μουσείο ή μια απογευματινή θεατρική παράσταση. Είναι σίγουρο ότι θα γνωρίσετε  συναρπαστικά νέα πρόσωπα, διανοούμενους που δεν φοβούνται να μιλήσουν έξω από τα δόντια.

Εξερευνήστε και πειραματιστείτε μέχρι να βρείτε αυτόν/ήν που σας ταιριάζει. Ίσως ακόμα να απομακρυνθείτε από κάποιους φίλους σας καθώς βλέπετε ότι οι καινοτόμες ιδέες τους δεν σας βοηθούν και τόσο. Επιλέξτε τους φίλους σας με σύνεση και αποφύγετε αυτούς που σας ρίχνουν προς τα κάτω, δεν έχετε ανάγκη τις συμβουλές τους.

ΙΧΘΥΣ

Ρίχνετε όλη την ενέργειά σας στην καριέρα σας, η αγάπη μπορεί να περιμένει. Ο Άρης στον Τοξότη και στο δέκατο οίκο σας, της επαγγελματικής σας ζώνης, δημιουργεί μια εκρηκτική ορμή να πετύχετε τους μακροπρόθεσμους στόχους της καριέρας σας. Όμως, ο αγαπημένος σας ενδεχομένως να σας εκφράσει τα παράπονά του αν δεν εξηγήσετε με σαφήνεια τις ανάγκες σας.

Ακόμα κι αν η εργασία σας αναλώνει μεγάλο χρόνο της καθημερινής σας ζωής, εκφράστε την εκτίμηση και το θαυμασμό σας και μην ανταγωνίζεστε την αγάπη σας. Σκεφτείτε: Έχετε μια σχέση που σας δίνει αξία; Έχετε κοινούς στόχους ζωής, φιλοσοφία και πεποιθήσεις; Αν όχι, θα μπορούσατε να χάσετε τον ενθουσιασμό σας και να απομακρυνθείτε.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα