Μην χασετε

Τρίγωνο Ερμή με Ουρανό 30/12: Απρόσμενα Μηνύματα και Εκπλήξεις

Ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω και ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου, την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019, σχηματίζουν ένα Γήινο Τρίγωνο,  για να μας υπενθυμίσουν ότι τα ξαφνικά, όντως είναι τα καλύτερα!

Μπορούμε να αναμένουμε ευχάριστες ειδήσεις και νέα, απρόσμενες συναντήσεις και ξαφνικά, ιδιαίτερα ευχάριστα μηνύματα και τηλεφωνήματα, που θα επαναφέρουν το χαμόγελο στο πρόσωπο μας!
Όλα γενικά, γίνονται καλύτερα, εκεί που δεν το περιμένουμε!

Οι πιο τυχεροί  θα είναι όσοι  έχουν ζώδιο ή ωροσκόπο της Γης, αλλά και εκείνοι του Νερού, του 1ου δεκαημέρου.

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Ξαφνικά νέα και ιδιαίτερα ευχάριστες εξελίξεις μπορείς να περιμένεις που θα σε ωφελήσουν πολύ στην κοινωνική και επαγγελματική σου καταξίωση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αισιοδοξία σου στα ύψη λόγω ξαφνικών ευχάριστων επαφών, μετακινήσεων, γνωριμιών και μηνυμάτων, που θα σε κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενο!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Κάποιες αναπάντεχες θετικές εξελίξεις σε σχέση με τα οικονομικά σου θα σε χαροποιήσουν, αλλά και κάποια θετικά γεγονότα που έχουν να κάνουν με την ∈ρωτική σου ζωή θα σε ξαφνιάσουν ευχάριστα!

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στη συντροφική ζωή, τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο και μάλιστα χωρίς καν να το επιδιώξεις! Έρχονται ξαφνικά μηνύματα!

ΛΕΩΝ

Η καθημερινότητα σου βελτιώνεται ξαφνικά, όπως και η εμφάνιση σου! Ευχάριστες εκπλήξεις στον εργασιακό τομέα θα σε χαροποιήσουν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αναπάντεχη ∈ρωτική χαρά μπορείς να περιμένεις, που θα αλλάξουν όλα σου τα δεδομένα! Σε περιμένουν ιδιαίτερα χαρούμενες στιγμές!

ΖΥΓΟΣ

Ευχάριστες ξαφνικές οικογενειακές εξελίξεις έρχονται, που θα βελτιώσουν την μέχρι τώρα κατάσταση. Επίσης μηνύματα από το παρελθόν σου έρχονται, από το πουθενά!

Advertisements

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξαφνικές ειδήσεις και μηνύματα έρχονται μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον. Δεν θα λείψουν ούτε κάποιες απρόσμενες συναντήσεις, που θα σε χαροποιήσουν!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικονομικά θέματα, λύνονται ξαφνικά και σε ανακουφίζουν. Αλλά και θέματα της συναισθηματικής σου ζωής βελτιώνονται τώρα, χωρίς να το περιμένεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορείς να περιμένεις ξαφνικές ειδήσεις, μηνύματα και γεγονότα σε όλους τους τομείς που σε ενδιαφέρουν που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα και θα διορθώσουν πολλά στη ζωή σου! Όλα αλλάζουν ξαφνικά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανανεώνεσαι ψυχικά και συναισθηματικά, λόγω κάποιων ξαφνικών μηνυμάτων και εξελίξεων. Ένας ∈ρωτας παρασκηνιακός σου ετοιμάζει ευχάριστες εκπλήξεις!

ΙΧΘΥΣ

Μέσα από το φίλους και παρέες, μπορείς να περιμένεις ευχάριστες εκπλήξεις, συναντήσεις και ειδήσεις που θα σε κάνουν πολύ χαρούμενο!

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα