Μην χασετε

Λυκουρέζος για Μάρθα Κουτουμάνου: Τέτοια κακοποίηση της αλήθειας δεν την περίμενα, τη μεγάλωσα σαν παιδί μου

Ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξανδρος Λυκουρέζος μίλησε στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» για την πολυτάραχη ζωή του, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Advertisements

Μίλησε για τα 41 χρόνια κοινής πορείας με τη Ζωή Λάσκαρη, περιέγραψε τη στιγμή που ενημερώθηκε για το θάνατό της, ενώ δήλωσε το πόσο στεναχωρημένος νιώθει εξαιτίας της δικαστικής διαμάχης που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην κόρη του Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και τη Μάρθα Κουτουμάνου.

«Αυτό το οποίο είναι περίεργο που της το έλεγα και γελούσε, είναι ότι δεν είχα παρακολουθήσει ποτέ την πορεία της και δεν είχα δει καμία ταινία της. Το όνομά της, το γνώριζα και μάλιστα όταν χτύπησε η πόρτα του γραφείου μου και την είδα για πρώτη φορά μπροστά μου, ήταν μια θαυμάσια έκπληξη. Στη Ζωή Λάσκαρη με γοήτευσε ο «αέρας» της και η μαγική προσωπικότητά της. Έτσι, λοιπόν παντρευτήκαμε σχετικά γρήγορα, τον Ιούνιο του 1976.

Με τη Ζωή περάσαμε μαζί 41 ολόκληρα χρόνια παντρεμένοι. Και μάλιστα είχε τη Μάρθα από τον πρώτο της γάμο και ζούσε μαζί μας από 7 ετών, την οποία αγάπησα πολύ και δεν τη ξεχώρισα ποτέ από τα παιδιά μου. Σαν παιδί μου τη μεγάλωσα κι όχι από υποχρέωση αλλά από αληθινή αγάπη. Ήμουν κοντά σε όλη τη διαδρομή της Μάρθας , όταν παντρεύτηκε τον μακαρίτη τον Βλάσση Μπονάτσο έζησε μαζί του, κι όταν έφυγε από τη ζωή ο Βλάσσης ξαναήρθε και έμεινε μαζί μας. Η υπόθεση με τη Μάρθα και τα εξώδικα, με έχει πολύ στεναχωρήσει και πληγώσει. Ούτε η Μαρία Ελένη ούτε κι εγώ είχαμε καμία διάθεση όλο αυτό να δημοσιοποιηθεί. Τ

Την αφετηρία για τη δημοσιοποίηση, δυστυχώς την ξεκίνησε η άλλη πλευρά. Το μόνο που θα ήθελα να επισημάνω είναι ότι υπάρχει μια κακοποίηση της αλήθειας, την οποία δεν περίμενα. Όταν πέθανε η Ζωή, όλα έγιναν άψογα, ήρεμα με δική μου πρωτοβουλία και στεναχωριέμαι πάρα πολύ για αυτή την εξέλιξη».

Δείτε το απόσπασμα

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα